Cisco, мережна академія

Linux LPI про спеціальні дозволи, засланнях і шляхи до файлів



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Основний курс адміністратор Linux Київ відкриває широкі перспективи для тих, хто хоче поліпшити свої знання або досягти нових вершин в кар'єрі. Підійдуть наші заняття і для новачків, охочих отримати нову професію і почати заробляти хороші гроші.

Основна мета

Краща Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Києві пропонує своїм студентам унікальну можливість навчатися дистанційно, не втрачаючи при цьому якість освіти. У нас ви зможете за короткий час вивчити всі основні матеріали з управління цією операційною системою. Ці знання знадобляться також працюють системним адміністраторам, які бажають заповнити прогалини, які є в уже існуючій базі знань.

Програма курсу

Звичайно, кожен може завантажити курси Linux Київ і почати займатися самостійно. Але тільки досвідчений викладач може дійсно допомогти отримати нову професію, а не тільки теоретичні знання. Ми пропонуємо вам комплексну систему навчання, перевірену на тисячах студентів з усього світу. З нами ви освоїте нову професію або піднімете свою кваліфікацію в короткі терміни.

На найближчій лекції ми розглянемо такі цікаві теми:

  • що такий дозвіл setuid;
  • чим відрізняється setgid для файлів і директорій;
  • як встановити setgid;
  • що таке Sticky Bit.

Також ви зможете задати викладачеві питання, якщо будете присутні на онлайн-лекції. Для тих, у кого не вийде з'явитися в мережі в зазначений час. буде підготовлена ​​запис лекційного матеріалу. Ми пропонуємо нашим студентам велику кількість практичних робіт, що імітують повсякденну діяльність системного адміністратора.

Додаткова інформація

Навіть пройшовши не один безкоштовний курс Linux Київ, ви не зможете з упевненістю сказати, що у вас вийде швидко вирішувати робочі питання в умовах авралу або підвищеної напруженості. До того ж, в більшості підручників описуються тільки стандартні типові завдання. Ми ж навчимо вас приймати складні рішення і розбиратися з нетривіальними проблемами.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.