My English World, школа англійскої мови

Англійська мова, онлайн



  • 500 грн за заняття

Про курс

Переваги онлайн занять та курсів

Чому ідея здобувати освіту через інтернет стала популярною? Тому що божевільний ритм життя диктує правила. Необхідно встигати отримувати, обробляти і правильно використовувати нескінченні потоки інформації. Для відвідувань уроків не залишається часу. Можливість вбирати чергову порцію знань в будь-який зручний час, стає безцінним ресурсом.

Серед переваг такого формату:

  • Економія часу - вдома, на роботі, в кав'ярні в навушниках. Зручність поповнювати скарбничку знань, підключивши гаджет до мережі інтернет.
  • Безперервність процесу - навіть у відрядженнях і подорожах, уроки триватимуть.
  • Банк-ресурс - відправка медіа файлу здійснюється миттєво. Не потрібно витрачати багато грошей на придбання робочих зошитів, підручників, ілюстраційні матеріалів, схем і таблиць. Додатково, під час заняття, можна одночасно відвідувати спеціальні ресурси з відео і аудіо матеріалами.
  • Доступність - незалежно від територіального розташування студента. Єдине, що необхідно враховувати різницю в часових поясах.
  • Гнучкість - графік складається з урахуванням особливостей, вимог, побажань учня. Можна перенести заняття, якщо виникають форс-мажорні обставини.
  • Повторення - файли, збережені на комп'ютері, можна і потрібно систематично прослуховувати для закріплення матеріалу.

Уроки англійської онлайн розкривають аспекти навчання в повній мірі. Оскільки, більша частина уроку зайнята розмовами, можна з легкістю почати практикувати English вже з першого сеансу. Крім цього, аудіювання також включено в програму.

Крім опрацювання автентичних медіаконтенту, вчителі можуть зажадати виконання домашніх завдань, щоб прискорити прогрес. Це допомагає перевіряти ступінь засвоєння матеріалу на відповідному рівні англійської і його розуміння. Систематично відпрацьовуються навички читання і письма.

Особливості онлайн навчання

Уроки англійської онлайн назавжди змінять стандарт навчання та формат визначення рівня англійської мови. Викладач приділяє увагу тільки одному учню, і що не маловажно заняття проходять у зручний для учня час, незалежно від його містознаходження. У зв'язку з цим, все, що пов'язано з навчальним процесом, підлаштовується під індивідуальність учня. Слабкі місця, особливості сприйняття інформації, улюблені теми, переваги до вправ.

Особливості включають в себе оптимальний режим. Зручність планування таким чином, щоб збігалися місце і час, коли можна починати спілкування з учителем. Постановка вимови - реальні заняття, постійне спілкування, обстановка максимально наближена до реальної атмосфері.

Можливість миттєво отримати відповідь на будь-яке питання. Консультація здійснюється миттєво. Наставник реагує на незрозумілі моменти, виправляючи ситуацію, зробивши основний акцент на кожному недоліку. Крім цього, студент сидить перед камерою. Складно знайти кращу практику вироблення впевненості триматися в об'єктиві, ніж систематичне спілкування з педагогом в цьому форматі.

Пропозиція школи англійської My English World 

Школа англійської мови My English World - це завжди перевірені на практиці методики, досвідчені викладачі, цікаві заняття. Увага і відповідальність. Навчання не повинна приносити дискомфорт, викликати негативні емоції, бути тягарем. Педагог створює такі умови, щоб кожен студент міг відчувати себе розслаблено і був здатний зосередиться на процесі навчання.

Основна мета - продуктивне навчання, незалежно від обраного формату. Онлайн уроки (як і групове заняття, відвідування репетитора), наближає учня до мрії стати образованней, успішніше, мобильней. Логічне і послідовний виклад матеріалу, розвиток навичок в балансі, сприяють невпинному прогресу.

У той же час вивчення іноземної мови вимагає цілеспрямованості, систематичної роботи над підвищенням знань. Тому, школа робить все можливе для того, щоб забезпечити позитивний результат роботи з учнем. Але це не забезпечить позитивного результату, якщо студент, по ту сторону монітора не буде забезпечувати відповідну віддачу.

Викладачі курсів англійської Харків My English World вчать не виконувати вправи, не заучувати конструкції, правила, а розуміти принцип побудови, практичного застосування набутих навичок. Адже знати - не означає пам'ятати, а вміти пояснити, використовувати і робити це вчасно, грамотно. Уроки англійської онлайн наблизять мета володіти English на рівні і допоможуть відчувати себе спокійно і впевнено в повсякденному, робочій обстановці.

Обсяг курсу: з огляду на цілі та можливості студента

час проведення: ранок, день, вечір

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Мария,07.09.2022, 19:30
Я рекомендую спочатку пройти пробний урок та оцінити школу, викладача. Саме так я обрала та не помилилася. Викладачі знаходять підхід до будь-якого учня

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.