My English World, школа англійскої мови

Англійська мова, корпоративна



  • 6 000 грн на місяць

Про курс

Особливості корпоративної англійської

Курс корпоративної англійської мови за посиланням - це уроки з професійним викладачем, який в призначений час і в певному місці зустрічається з групою мотивованих студентів, які вже отримали посаду і повернулися в навчальні аудиторії з метою отримання нових знань, для реалізації своїх амбіцій або виконання вимог начальника:)

До особливостей такого формат відносяться: 

  • Зручний час - учасники збираються в аудиторії в певний час. Це може бути обідню перерву, вихідний день або час після роботи.
  • Група складається з уже давно знайомих облич. Оскільки заняття організовуються в межах одного підприємства, логічно, що всі учні вже знають один одного по іменах. Це сприяє додаткової концентрації на знаннях, взаємної підтримки та лояльності всередині колективу.
  • Індивідуальна розробка програми. Кожна з навчальних груп укомплектована з розрахунком середнього рівня знань. З огляду на це момент, вчитель розробляє план, який максимально націлений на результат конкретно в кожній групі.
  • Обговорення актуальних тем. Виключно тих, з якими працівник стикається в повсякденній діяльності.Забезпечує комплексну підготовку до майбутньої співпраці з іноземними партнерами, спілкування з колегами з-за океану, залученню англомовних клієнтів.
  • Гнучкість і мобільність організації уроків. Заняття можуть проводитися в аудиторіях нашої школи англійської мови в Харкові. Але якщо такий варіант не дуже зручний, то Тічер приїде в офіс фірми, в будь-який зручний час.

Володіння міжнародною мовою комунікації - це не просто спосіб спілкування. Вільно говорити, чітко висловлювати думку і доносити посил до співрозмовника сприяє ефективній взаємодії в бізнес середовищі, а це безумовні переваги.

Переваги корпоративного навчання англійській мові

Чому існує окремий напрямок, таке як корпоративна англійська Харків? Будь-які інші курси проходять без урахування вузьконаправленої діяльності. Кожна сфера має особливості. Це стосується не тільки технічної складової, а й специфічної лексики, слів, виразів. Наприклад, розмова в юридичній фірмі в корені відрізняється від спілкування в компанії, що спеціалізується на ремонті або продажу сільськогосподарської техніки.

Ми розуміємо, що до головних переваг навчання Інглішу в організації відносяться:

  • Зміцнення позицій - кожен з працюючих на організацію є головним ресурсом. Разом можна досягти вершин в максимально стислі терміни.
  • Розширення можливостей - бізнес повинен рости. Прогрес вважається невід'ємною частиною комерції. Завоювання нових ринків і сегментів споживачів можливо лише, якщо є сили виходити за рамки рідних просторів.
  • Спілкування - з іноземними колегами, партнерами, консультантами. Підживлення новою інформацією з автентичних джерел, обмін досвідом, аналіз і попередження власних помилок на прикладі зарубіжних фірм.
  • Мотивація - вдосконалення себе, як особистості і професіонала - це аргумент, двигун кожного в команді до дії.
  • Згуртованість - що, як не загальні проблеми в навчанні, не розуміння і труднощі в подоланні граматики, вимові та можливості висловлювати думки, може згуртувати колектив в єдине ціле.
  • Подорожі - і додатковий стимул до просування інтересів компанії. Конференції, презентації, бізнес-курси, що проводяться топовими івентами, стають джерелом нового матеріалу для розробок ідей по розвитку.

Корпоративні заняття англійської в My English World

Корпоративне навчання англійській (докладніше на сайті курсів англійської у Харкові MEW) призначене для людей, які працюють у великих, середніх компаніях, мережевих організаціях. Якщо керівник бажає інвестувати в співробітників, таке навчання стане надійним перевагою в будь-якій сфері бізнесу. Також, корпоративні заняття посприяють розвитку колективу, позначаться на атмосфері, зміцнять дружні та ділові стосунки. Під час уроків:

  • викладач приділяє однакову увагу кожному з мовних компетенцій;
  • детально, з урахуванням специфіки діяльності компанії, вивчається лексика;
  • розширюється словниковий запас, відпрацьовуються основи ділового і неформального листа;
  • опрацьовуються посібники з граматики, вдосконалюється вимова.

Зустрічі можуть проходити в офісі підприємства або в аудиторіях нашого центру. Головне завдання - визначитися з програмою, розкладом, планом навчання. Бізнес вважається середовищем, де рівень конкуренції зашкалює. У вічних перегонах необхідно вчасно робити сміливі кроки, які в перспективі стануть стратегічно вірним рішенням. Вони допоможуть підвищити показники прибутку, успіх, впізнаваність і імідж компанії, зіграти на випередження. Корпоративна англійська Харків в MEW - це той інструмент, який посприяє досягненню цих цілей.

Обсяг курсу: з огляду на завдання і цілі клієнта

Час проведення: ранок, день, вечір

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.