Cisco, мережна академія

Linux LPI про LPIC 1



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо вам потрібна гарна освіта в сфері IT, то ласкаво просимо курси Linux онлайн Київ, які проходять дистанційно. Ви можете вчитися з будь-якої точки світу, незалежно від місця проживання, наявної освіти, і навичок. Ми допоможемо вам отримати комплексні знання!

Основна ціль

Своїм студентам Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Києві пропонує безліч напрямків для навчання, але найбільш пріоритетним з них є вивчення Linux. Сучасні фахівці впевнені, що саме за цією ОС майбутнє, адже вже зараз на базі Linux працює величезна кількість не тільки персональних комп'ютерів і ноутбуків, але також смартфонів, планшетів та іншого супутнього обладнання.

Програма курсу

Багатогранний і комплексний Linux навчальний курс Київ від нашого навчального закладу дозволить вам всього за 4 місяці здобути освіту, яке зазвичай дають у ВНЗ протягом декількох років. Наші учні вже встигли зарекомендувати себе в якості відмінних фахівців і потрапити на роботу у великі світові корпорації. Ми впевнені, що і ви зможете домогтися багато чого, отримавши нову професію і якісні знання.

Наші викладачі розкажуть вам не тільки про основи управління системою, але і про те:

  • як використовувати оболонку;
  • як отримувати допомогу при користуванні ОС;
  • навіщо потрібні тестові утиліти;
  • як проходить конфігурація оболонки;
  • як можна управляти файлами;
  • що таке підстановки;
  • для чого необхідні регулярні вирази.

Крім усього іншого ви отримаєте навички, які знадобляться для отримання професії системного адміністратора. Також ви зможете застосувати свої знання в програмованих мережах, освоєнні нових технологій і апаратного забезпечення.

Додаткова інформація

Якщо ж позначена нами програма здасться вам досить складною, то ви зможете спершу закінчити базовий курс Linux Київ від наших викладачів. Авторська методика подачі навчального матеріалу дозволить вам вивчити основи ОС з нуля. Кожен наш студент в результаті отримує гідну роботу. Почніть заробляти більше на своїх знаннях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.