Cisco, мережна академія

Linux LPI про архівацію та компресію



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наш курс сервер Linux Київ пропонує можливість за кілька тижнів вивчити основи Linux LPI і дізнатися, як стати затребуваним фахівцем, навіть не маючи досвіду роботи. Ми допоможемо вам з нуля стати професіоналом і отримати високооплачувану роботу.

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Києві є дистанційним навчальним закладом, який радо вітати студентів з усього світу. Багато наших студентів успішно закінчили програму підготовки по Linux LPI і стали відмінними фахівцями за досить короткий термін. Більше не потрібно роками вчитися у вузі - можна отримати необхідні знання вдома.

Програма курсу

Сама по собі операційна система Linux курс лекцій Київ зараз знаходиться на піку затребуваності і популярності. Багато роботодавців навіть не розглядають кандидатів, які не знайомі з основами роботи на цій ОС. Але навіщо вивчати щось довгі роки, якщо можна стати експертом в необхідної області за кілька місяців?

Вам точно потрібні наші курси, якщо ви не знаєте, що таке команди:

  • gzip і gunzip;
  • xz, cpio, dd;
  • tar;
  • bzip2 і bunzip2.

Ми допоможемо вам розібратися в найскладніших темах і навчитися не боятися важких термінів. Наші викладачі вже багато років навчають студентів різних вікових груп і знають, як правильно допомогти засвоїти всі необхідні знання. Отримати нову професію ніколи не пізно, і для цього немає ніяких обмежень. Навіть якщо ви вважаєте себе гуманітарієм, вам варто спершу спробувати, перш ніж ставити хрест на кар'єрі айтішника. Багато філологи змогли перекваліфікуватися в системних адміністраторів за неймовірно короткий термін. А адже айтішникам платять дійсно високі зарплати!

Додаткова інформація

У нас ви зможете пройти кращі курси по Linux Київ, як для новачків, так і для професіоналів. Ми пропонуємо повний спектр навчання, закінчивши який ви зможете бути експертом в обраній галузі і претендувати на високі доходи.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.