Cisco, мережна академія

Linux LPI про безпеку системи і користувача



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наш новий курс Linux адміністратор 2020 Київ допоможе вам навчитися на 100% захищати свою систему від втручання хакерів. Також ви навчитеся вибудовувати безпечні мережеві з'єднання і захищати корпоративні системи. Ви дізнаєтеся, що таке справжня безпека!

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Києві пропонує захоплююче освіту для всіх, хто хоче отримати нову і цікаву професію. Якщо ж ви вже трохи розбираєтеся в адмініструванні систем, то вам буде цікаво дізнатися, як захистити себе і свою компанію від сучасних хакерських інструментів і загроз. Адже зловмисники не дрімають!

Програма курсу

Само по собі адміністрування серверів Linux курси Київ має на увазі наявність знань широкого спектра. Наші викладачі готові допомогти вам отримати максимально повні та актуальні знання, а також обзавестися необхідними для роботи навичками. У нас ви зможете дізнатися про безпеку систем і мереж все і навіть трохи більше. Адже зараз це найважливіші та необхідні знання!

  • Наш курс розповість вам про те:
  • як захистити облікові записи користувачів;
  • як убезпечити облікові записи груп;
  • як увійти в систему в режимі суперкористувача;
  • як використовувати команди su., sudo .;
  • навіщо потрібні команди who. і w.

Додатково ви зможете дізнатися, як захистити різне обладнання та пристрої від хакерських атак. Зараз найбільш вразливу частину системи представляють маршрутизатори і підключені пристрої. Але якщо знати, як захистити пристрою від загрози, то жоден хакер не зможе зашкодити вашій мережі. Ми детально розберемо з вами кожну тему і допоможемо розібратися в складному матеріалі.

Додаткова інформація

Також ви можете пройти короткий курс роботи в Linux Київ, який дозволить познайомитися з основами роботи з цією системою. Є у нас курси і для бажаючих заглибитися в тему кібербезпеки. Відкрийте для себе світ престижних професій і якісної освіти разом з нами!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.