Cisco, мережна академія

Linux LPI про безпеку облікових записів



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Що ви знаєте про безпеку облікових записів в Linux? Якщо ваші знання обмежуються загальними положеннями, а для роботи і захисту власного комп'ютера цього недостатньо, то радимо пройти курси Linux Москва, які дадуть відповіді на всі питання! До того ж, ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено!

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Москві пропонує високоякісне навчання в сфері ІТ. Ви можете пройти у нас курси по лінукс, з питань кібербезпеки або навіть з основ мережевих технологій. В кінці навчання вас чекає отримання сертифікату і можливість пройти міжнародну сертифікацію.

Програма курсу

Комплексні курси адміністрування Linux Москва допоможуть отримати знання, необхідні для роботи і створення найбільш успішної кар'єри. Якщо ви не знаєте, як стати успішним системним адміністратором, то і в цьому ми зможемо вам допомогти. В кінці кожного курсу ми пропонуємо безкоштовні заняття з працевлаштування, які зроблять вас найбажанішим претендентом на посаду в крупній компанії.

У нас ви зможете дізнатися:

  • що такий дозвіл SUID / GUID;
  • як зробити конфігурацію sudo;
  • що таке su і su -;
  • як встановити пароль користувача;
  • навіщо потрібна команда lsof.

Крім усього іншого, ми розповімо про найбільш актуальні способи захисту системи від вірусів і хакерів і допоможемо вам налаштувати багатоступеневу аутентифікацію. У вас вийде налаштувати систему безпеки максимально якісно як для домашнього користування, так і для потреб великої компанії. Попутно ви піднімете свою кваліфікацію.

Додаткова інформація

Для новачків у нас є підготовчий курс Linux Москва, які допоможуть освоїти адміністрування системи з нуля. Ви зможете отримати нову професію за все за кілька місяців, без необхідності відвідувати нудні лекції. Наші викладачі допоможуть вам стати кращим фахівцем і отримати міжнародний сертифікат!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.