Cisco, мережна академія

Linux LPI про безпеку хоста



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Щоб вивчити систему безпеки хоста, що працює під управлінням системи на основі Linux, не потрібно витрачати багато років. Досить пройти курс адміністратор Linux, який допоможе не тільки отримати нові знання, а й стати володарем перспективною і високооплачуваною професії. У нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті віддалено.

Основна мета

Відома Академія Cisco на платформі SEDICOMM University і пропонує дистанційне навчання для всіх, кому цікава реалізація своїх талантів у сфері інформаційних технологій. Кожен наш учень отримав навички, які допомогли йому влаштуватися на високооплачувану роботу. І ми гарантуємо, що після навчання у нас ви отримаєте відмінну посаду, в іншому випадку обіцяємо повернути гроші за навчання.

Програма курсу

Ми пропонуємо вам завантажити курси Linux і перевірити, наскільки вам цікава ця тема. Спробувавши і переконавшись в професіоналізмі наших викладачів, ви зможете вибрати для себе найбільш зручний формат навчання і займатися в тому темпі, який для вас кращий. Ми даємо нашим студентам повну свободу в організації навчального процесу.

При вивченні безпеки хоста ви дізнаєтеся відповіді на такі питання:

  • що таке inetd і xinetd;
  • для чого потрібна конфігурація TCP обгорток;
  • що таке Init скрипти;
  • як здійснювати управління доступом для користувачів.

Додатково ви дізнаєтеся про існуючі системи безпеки та способи їх реалізації на окремо взятому комп'ютері або сервері. Ви зможете потренуватися під керівництвом викладачів і навчитися здійснювати всі необхідні настройки без помилок.

Додаткова інформація

Додатково ми пропонуємо пройти безкоштовний курс Linux, який дозволить вам навчитися краще розуміти операційні системи під управлінням Linux і справлятися з їх адмініструванням. Також ці майстер-класи сподобаються новачкам і студентам ВНЗ.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.