Cisco, мережна академія

Linux LPI, доступи в систему



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми пропонуємо пройти Linux курс лекцій Москва, який допоможе вам зрозуміти, що таке права і доступи в системі і навчитися керувати своєю ОС на рівні впевненого користувача. Ми допоможемо вам стати експертом в обраній галузі. У нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Для своїх студентів Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Москві пропонує максимально демократичні умови отримання знань. Ви можете вибрати графік навчання, тим, складність і навіть кінцеву мету. Хтось із наших учнів просто хоче поглибити свої знання в області, хтось хоче навчитися управлінню системою з нуля, а інші збираються отримати міжнародний сертифікат і робити кар'єру.

Програма курсу

Тому пройшовши основи Linux курси Москва, перед вами відкриється величезний діапазон можливостей, які допоможуть визначитися навіть з майбутньою професією. Адже знання системи LInux можуть стати в нагоді не тільки системного адміністратора. Також вони будуть корисні програмісту, мережному інженеру і тестувальників.

У нас ви дізнаєтесь про те:

  • як здійснити персональні настройки клавіатури та іншого обладнання;
  • як активувати візуальні налаштування теми;
  • як змінити вигляд панелі задач;
  • як налаштувати робочий стіл;
  • як змінити шрифт;
  • для чого потрібні допоміжні технології.

Детальніше про теми занять можна дізнатися в описі курсу на нашому сайті. Щоб стати нашим учнем, досить просто заповнити заявку і почекати, поки з вами зв'яжеться менеджер. Саме він дозволить вам вибрати найбільш підходящу програму навчання і допоможе почати займатися.

Додаткова інформація

Ми не просто пропонуємо пройти курси системного адміністратора Linux Москва, а після залишитися один на один з набутими знаннями. Ми гарантуємо вам допомогу в працевлаштуванні, якщо ви пройдете програму до кінця і добре здасте підсумкове тестове завдання. Хороші фахівці потрібні всім, а ми впевнені, що у вас є всі задатки, щоб стати відмінним фахівцем.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.