Cisco, мережна академія

Linux LPI про жорсткий диск і файлову систему



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Новий курс системне адміністрування Linux Москва допоможе вам швидко і якісно розібратися в ОС і навчитися нею користуватися. Ми розповімо все, що необхідно знати системного адміністратора про файлову систему і пристрої жорсткого диска. Пам'ятайте, що ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Сучасна Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Москві пропонує комплексне дистанційне навчання, яке набагато якісніше того, що можна отримати за кілька років у ВНЗ. У нас ви зможете займатися тоді, коли вам зручно, і при цьому отримати престижну професію, приділяючи занять всього півтори години вільного часу в день.

Програма курсу

Наші курси Linux для початківців Москва розроблені за авторською методикою, яка включає в себе лекції, домашні завдання, вивчення майстер-класів, спілкування з інструктором і багато іншого. Всього за кілька тижнів ви не тільки будете мати повне уявлення про майбутню професію, а й можете вже починати шукати роботу. Але і в цьому ми вам допоможемо!

Новий курс розкриє вам такі секрети ОС:

  • що таке жорсткий диск;
  • що таке розділи жорсткого диска;
  • що таке файлова система ОС;
  • які є компоненти в файлової системі.

Крім цього ви отримаєте практичний досвід, який не просто доповнить теорію, а дозволить стати володарем професійних навичок. А фахівець, який має навички, вже цінується на ринку праці! З нами ви отримаєте не просто професію, а можливість заробляти дійсно великі гроші і реалізовувати свої професійні навички.

Додаткова інформація

Після закінчення навчання на курсі, фахівець курс Linux Москва може претендувати на отримання міжнародного сертифікату. Також у вас з'явиться реальний шанс влаштуватися в міжнародну компанію, навіть якщо у вас не буде багаторічного досвіду роботи. Адже знання досвідчених співробітників застарівають, а ви отримаєте найактуальніші і затребувані навички!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.