Cisco, мережна академія

Linux LPI про завантажувачі



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Комплексні курси Linux відгуки Москва допоможуть вам стати професійним системним адміністратором, не виходячи з дому. На найближчому занятті ми почнемо з азів і розповімо про те, що з себе представляє завантажувач системи, який є одним з найважливіших ПО для ОС. У нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Дистанційна Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Москві пропонує найбільш актуальні знання з теми, які постійно оновлюються і доповнюються. Наші інструктори постійно проходять підвищення кваліфікації, а програма часто актуалізується. Це дозволяє нам давати студентам тільки затребувані знання.

Програма курсу

Якщо хтось каже, що простіше скачати курс адміністратор Linux Москва, ніж займатися інструктором, то він нічого не знає про якісному підході до навчання. Наші інструктори розробили авторську методику, яка допомагає не просто запам'ятовувати теорію і здавати тести, а застосовувати отримані знання на практиці, вирішуючи складні завдання. Цей підхід привів до успіху вже кілька тисяч фахівців.

Ми починаємо програму підготовки з азів і спершу розповідаємо про те:

  • що таке завантажувач;
  • які бувають різновиди;
  • що таке LILO і як його налаштувати;
  • що таке GRUB і як з ним взаємодіяти;
  • для чого потрібен GRUB2.

Навіть досвідчені фахівці не знають про систему всього, але це і не потрібно роботодавцям. Головне отримати під час навчання мислити нестандартно в складних ситуаціях і творчо підходити до вирішення проблем. Ми навчимо вас такому підходу, який доводиться не тільки в професійній діяльності, а й повсякденному житті.

Додаткова інформація

Ми можемо запропонувати різні Linux навчання курси Москва, які будуть однаково корисні новачкам, які вирішили отримати затребувану і високооплачувану професію, і давно працюють системним адміністраторам. У нас можна підвищити кваліфікацію й отримати новий досвід.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.