Cisco, мережна академія

Linux LPI, про використання Linux



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

У нас ви можете пройти курси по технології Linux Санкт-Петербург, які допоможуть почати вивчати найпопулярнішу і затребувану операційну систему не виходячи з дому. Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено. І при цьому отримати повний обсяг необхідних знань!

Основна мета

Своїм студентам Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Санкт-Петербурзі пропонує дистанційне навчання, яке не поступається традиційному. Але якби в вузі вам довелося витратити на вивчення цього матеріалу чотири роки, то ми пропонуємо вам стати фахівцем через кілька місяців. У сучасному світі час має найвищу цінність!

Програма курсу

Сам Linux курс молодого бійця Санкт-Петербург призначений для новачків. Він покаже вам, що з себе представляють різні ОС на основі ядра Linux і навчать взаємодіяти з ними на рівні системного адміністратора. Ці знання допоможуть не просто стати впевненим користувачем, а отримати професію, яка зараз дуже добре оплачується.

Заняття буде присвячено основам, які необхідно знати кожному. Ми розповімо вам про те:

  • що таке командний рядок;
  • навіщо потрібна віртуалізація і хмарні обчислення;
  • як використовувати ОС для роботи;
  • як можна зробити ОС безпечної;
  • як захистити систему від хакерів.

Це далеко не повний список тем, які в подробицях розкриють наші інструктори. Також ви можете задавати в процесі заняття різні питання, які допоможуть максимально якісно розібратися в матеріалі. Якщо лекція вам сподобається, то ви зможете продовжити поглиблене вивчення ОС і освоєння нової спеціалізації.

Додаткова інформація

Кожен фахівець основи Linux оновлений курс Санкт-Петербург повинен проходити відповідне навчання. Таку складну тему неможливо вивчити самостійно, не залишивши велику кількість прогалин в знаннях. Але досвідчений інструктор допоможе без зусиль отримати міжнародний сертифікат, який підтверджує кваліфікацію!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.