Cisco, мережна академія

Linux LPI про використання оболонки Linux



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми підготували для вас максимально простий і зрозумілий курс Linux адміністратор 2020 Санкт-Петербург, який допоможе швидко і якісно вивчити дистрибутиви Linux і особливості їх налаштування. Але, головне, ви зможете дізнатися для чого ОС потрібна оболонка і навіщо її потрібно налаштовувати. У нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Само по собі адміністрування серверів Linux курси Санкт-Петербург необхідно для вирішення великої кількості завдань. Без правильного налаштування неможлива робота не тільки окремо взятого комп'ютера, але і всієї компанії. Тому системні адміністратори користуються величезним попитом у всьому світі. Особливо ті, хто може налаштовувати найскладнішу і затребувану систему.

Програма курсу

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Санкт-Петербурзі пропонує якісне навчання та можливість стати володарем актуальною професії. Всі наші студенти отримують роботу за фахом і з хорошою зарплатою. Ми навіть готові повернути гроші за навчання тим, хто після проходження навчання та отримання сертифікату міжнародного зразка не зміг знайти компанію до душі.

На найближчому занятті ми розповімо про те:

  • яка роль ядра Linux;
  • навіщо потрібен Open Source;
  • які бувають дистрибутиви Linux;
  • що таке оболонка Bash;
  • що таке базовий синтаксис, опції і аргументи команд.

Також ви зможете дізнатися багато нового про адміністрування ОС в цілому. Ми викладаємо тільки найбільш актуальні знання і постійно оновлюємо нашу навчальну програму, так як галузь інформаційних технологій продовжує розвиватися кожен день. Саме тому під час навчання у нас ви не отримаєте застарілі знання і будете затребувані на ринку праці.

Додаткова інформація

У нас ви можете пройти як короткий курс роботи в Linux Санкт-Петербург, так і розгорнуту програму для професіоналів. Все залежить тільки від ваших бажань і амбіцій. Ми ж раді вітати в стінах нашого дистанційного навчального закладу студентів з усього світу, яким цікава сфера ІТ і навчання в цьому напрямку.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.