Cisco, мережна академія

Linux LPI про локалізацію



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Онлайн-курс адміністратор Linux Харків для новачків познайомить вас з питаннями локалізації в системах на базі ядра Linux. Ви зможете дізнатися, що з себе представляє локалізація, для чого вона потрібна, і як її правильно налаштовувати незалежно від обраного дистрибутива. Для вивчення вам не доведеться нікуди їхати, адже у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Звичайно, завжди можна пройти безкоштовний курс Linux Харків, але він не зможе дати половини знань і не допоможе отримати необхідну практику. Наші викладачі завжди готові допомогти студентам не просто отримати хороші бали за тест, а максимально якісно засвоїти інформацію і стати володарями престижних сертифікатів міжнародного зразка.

Програма курсу

Саме тому Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові розробила спеціальну авторську методику викладання, яка допомагає отримати комплекс навиком, знань і корисних звичок. З нашою допомогою ви полюбите процес освоєння нової інформації і зможете далі з легкістю удосконалюватися в професійній діяльності.

Найближча лекція розповість в подробицях про те:

  • що таке локалізація в Linux;
  • навіщо потрібен перегляд поточних локальних налаштувань;
  • як здійснити перегляд всіх доступних локальних налаштувань;
  • що таке локальні змінні;
  • як проводиться настройка тимчасових зон, дати і часу.

Після лекції ви отримаєте кілька домашніх завдань, які допоможуть на практиці зрозуміти важливість розглянутих в теоретичній частині питань. Практику неможливо зробити неправильно, адже ми завжди готові підказати вам, як поліпшити свій результат і отримати дійсно корисний для роботи навик.

Додаткова інформація

Якщо ви почнете займатися, то у вас з'явиться можливість завантажити курси Linux Харків або ж переглядати лекції в режимі онлайн. Багато наших студентів навчаються у вільний від роботи час, тим самим збільшуючи свої знання і піднімаючись по кар'єрних сходах. Але ми раді вітати і новачків, охочих змінити професію на більш прибуткову і перспективну.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.