Cisco, мережна академія

Linux LPI про менеджер пакетів APT і dpkg



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Системне адміністрування є престижним напрямком професійної діяльності, яке дозволяє стати затребуваним фахівцем з хорошою зарплатою. Щоб вивчитися цієї спеціальності, досить пройти курси Linux онлайн Харків у нас. Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові змогла допомогу кільком тисячам студентів отримати високооплачувані професії і знайти роботу в хороших компаніях. Ми допомагаємо всім нашим студентам не просто отримати нові знання, а й стати успішними. Наші викладачі готові підтримати вас на всіх етапах навчання та складання іспитів для отримання сертифікату міжнародного зразка.

Програма курсу

Якісний Linux навчальний курс Харків дозволить вам навчитися професії системного адміністратора за все за кілька місяців. Це відмінна можливість отримати спеціальність, не виходячи з дому або не відриваючись від своєї основної роботи або навчання. Вам достатньо буде всього півтори години в день для якісного освоєння нової інформації.

Наш курс зможе відповісти на такі питання:

  • що таке APT запити;
  • як встановлювати пакети з допомогою APT;
  • які функції виконує APT;
  • чи можна використовувати утиліту dpkg як альтернативу RPM.

Якщо подібні теми здаються вам досить складними і незрозумілими, то не варто впадати у відчай. Ви завжди можете пройти спершу навчання для новачків, яке триває всього пару тижнів. Воно дозволить вам зрозуміти, чи дійсно професія системного адміністратора підходить вам найбільше.

Додаткова інформація

Якщо ж базовий курс Linux Харків виявиться для вас занадто простим, то ви завжди можете записатися на заняття, які націлені на професіоналів. Адже в сфері ІТ постійно з'являються нові рішення складних завдань, приймаються нові стандарти, актуалізуються старі уявлення про техніку і ПО, тому важливо постійно підвищувати свою кваліфікацію. А ми допоможемо вам в цьому!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.