Cisco, мережна академія

Linux LPI про менеджер пакетів YUM і RPM



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми пропонуємо вам курси системного адміністратора Linux Харків, дозволяють всього за кілька місяців стати справжнім професіоналом в обраній області, почати отримувати гідну зарплату і реалізувати максимальну кількість своїх талантів і амбіцій. Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

У нас можна пройти як основи Linux курси Харків, так і більш поглиблену програму, яка підійде вже працюють системним адміністраторам. Кожен наш студент отримує можливість практикуватися на професійному обладнанні під керівництвом досвідчених викладачів, які навчать справлятися з найскладнішими і нетривіальними завданнями.

Програма курсу

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові пропонує навчатися дистанційно, так як подібна форма отримання освіти є найбільш актуальною і якісною для сфери інформаційних технологій. Ви зможете самостійно вибрати графік навчання, а також найбільш підходящу для вашого рівня навчальну програму.

Найближче заняття буде присвячене менеджерам пакетів. З нього ви дізнаєтеся про те:

  • що таке RPM запити;
  • як правильно встановлювати пакети з допомогою RPM;
  • які є альтернативи RPM;
  • що таке утиліта YUM.

Звичайно, це не повна програма лекції. Наш викладач дасть великий пласт теоретичного матеріалу, який потім ви зможете реалізувати на практиці і закріпити результат заняття за допомогою виконання різних завдань. Наша система навчання була визнана однією з найбільш ефективних, адже ми пропонуємо вчитися всього 1,5 години в день!

Додаткова інформація

Наш Linux курс лекцій Харків розрахований на кілька місяців навчання. Якщо ви пройдете всі навчання і здасте підсумковий іспит, то ми допоможемо вам знайти роботу з високою заробітною платою, адже ми впевнені в якості знань наших учнів на 100%. Почніть змінювати своє майбутнє прямо зараз!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.