Cisco, мережна академія

Linux LPI про навички роботи з командним рядком



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

А ви знали, що курс системне адміністрування Linux Харків дозволяє отримати професію набагато швидше, ніж будь-який з ВНЗ? Ви можете отримати якісну освіту всього за кілька місяців і вдома, замість того, щоб кожен день ходити на нудні лекції протягом багатьох років. Хочете стати затребуваним фахівцем? У нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Для своїх студентів Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові розробила авторську програму навчання, яка дозволяє засвоювати великий обсяг матеріалу швидко і якісно. Те, що в університеті довелося б вивчати три семестри, у нас можна освоїти всього за два місяці. При цьому не потрібно сидіти над підручниками день і ніч, так як для занять достатньо всього півтори години в день.

Програма курсу

Наш фахівець курс Linux Харків заснований на найактуальніших знаннях, в програму включені тільки важливі знання, які стануть в нагоді в подальшому під час роботи. Ви зможете за кілька місяців стати кваліфікованим фахівцем і отримати практику, необхідну для працевлаштування. Тому не варто боятися, що вас не візьмуть на роботу, ми допомагаємо знайти підходяще місце всім своїм студентам.

На найближчому курсі ви отримаєте наступні відповіді:

  • що з себе представляє інтерфейс командного рядка;
  • як здійснювати доступ до терміналу;
  • що таке підказка;
  • що з себе представляє оболонка;
  • як відбувається компонування команд;
  • як подивитися історію введення команд.

Вже цікаво? Тоді не варто втрачати час. Записуйтеся на найближчий заняття прямо зараз. Ми працюємо зі студентами з усього світу, тому у нас ви зможете знайти не тільки цікаві знання і компетентних викладачів, а й нових друзів-однодумців. Почніть шлях до успішної затребуваної фахівця з шикарною зарплатою прямо зараз!

Додаткова інформація

Для новачків у нас є курси Linux для початківців Харків, які відмінно підійдуть в якості основи всім учням старших класів. Спробуйте вивчити операційну систему Linux разом з вами. Можливо, професія системного адміністратора підходить вам ідеально!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.