Cisco, мережна академія

Linux LPI про написання shell-скриптів



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Пройдіть курси Linux відгуки Харків і отримаєте унікальну можливість стати затребуваним фахівцем всього за кілька місяців. У вас немає досвіду, то ви хочете стати системним адміністратором? Тоді ласкаво просимо до нас! У нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові пропонує велику кількість різних ІТ-курсів. У нас є заняття для новачків, які ще не визначилися з майбутньою професією, а також для тих, хто точно знає, чого він хоче. Додатково ми пропонуємо навчання досвідченим фахівцям для збільшення їх кваліфікації.

Програма курсу

Саме Linux навчання курси Харків може тривати від двох тижнів до кількох місяців. Вам не потрібно буде присутній на нудних лекціях, досить просто влаштуватися вдома в кріслі і включити комп'ютер. Для особливо ледачих є можливість навчатися за допомогою смартфона. Наша авторська методика дозволить вам стати затребуваними системними адміністраторами і знайти роботу в престижній компанії.

Відвідуючи наші заняття, ви дізнаєтеся:

  • що таке основи скриптів на bash;
  • як отримати права доступу для скриптів;
  • як застосовувати вирази read і test;
  • для чого потрібні вирази if, while, for, seq.

Це тільки мала частина докладної програми, з якою можна ознайомитися на нашому сайті. Там же ви можете залишити заявку. Наш фахівець зв'яжеться з вами і відповість на всі питання. Під час навчання вас чекають практичні заняття, роботи в групі і рішення нестандартних завдань. Вже цікаво? Тоді чого ж ви чекаєте? Пора змінювати життя на краще!

Додаткова інформація

Якщо ви не впевнені в тому, що наша методика вам підходить, то можна відвідати пробну лекцію або завантажити курс адміністратор Linux Харків з нашого сайту. Ми гарантуємо, що ви зможете отримати нову професію або поліпшити свої навички в уже наявної, буквально не виходячи з дому. Від високооплачуваної роботи вас відділяє лише один крок!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.