Cisco, мережна академія

Linux LPI про настройку e-mail



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми пропонуємо вам пройти курс сервер Linux Харків, який допоможе навчитися налаштовувати електронну пошту на будь-який ОС і дистрибутивах. Вас чекають цікаві та актуальні знання. Також у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Щоб пройти кращі курси по Linux Харків, не потрібно виходити з дому. Досить заповнити електронну заявку. Ми максимально спростили процедуру реєстрації, щоб ви могли без зусиль отримати всю необхідну інформацію. Просто сидите в улюбленому кріслі і отримуйте найактуальніші знання зі світу інформаційних технологій!

Програма курсу

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові пропонує унікальну можливість стати затребуваним і успішним фахівцем, не виходячи з дому. Немає потреби відвідувати багатогодинні лекції, писати нескінченні конспекти і вивчати гуманітарні науки, ніяк не відносяться до майбутньої спеціальності. Дивіться лекції прямо на екрані свого смартфона, спілкуйтеся з одногрупникам в закритих чатах і проходите тренування на віртуальному обладнанні.

Під час найближчої лекції ми розповімо вам:

  • як запустити команду mail;
  • як налаштувати відправку листів;
  • для чого потрібна команда mailq;
  • як відбувається підстановка e-mail адрес;
  • як відбувається перенаправлення e-mail;
  • що таке Sendmail і Postfix.

Але і це ще не всі переваги навчання у нас. Ви завжди можете вибрати індивідуальний графік для навчання, підвести його під звичний режим дня. Також у вас буде куратор, який завжди допоможе розібратися із завданням, відповість на питання по навчанню і навіть допоможе відшукати мотивацію. Ну а всім довчившись до кінця студентам ми гарантуємо допомогу в отриманні роботи.

Додаткова інформація

Важливо розуміти, що операційна система Linux курс лекцій Харків вкрай складна для самостійного навчання. Набагато простіше запам'ятовувати нове, коли є досвідчені викладачі, які завжди готові допомогти і пояснити спірні моменти. З нами ви зможете стати професіоналом всього за кілька місяців!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.