Cisco, мережна академія

Linux LPI про настройку мереж



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Пройдіть курс Linux адміністратор 2020 Харків, щоб зрозуміти, як швидко і якісно налаштовувати мережеве з'єднання на будь-якому дистрибутиві Linux. Майбутнє давно вже належить інформаційним технологіям. І якщо вам це добре відомо, то саме час почати отримувати якісне профільну освіту. Але ж у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено!

Основна мета

Для багатьох адміністрування серверів Linux курси Харків виглядає чимось складним і настільки незрозумілим, що люди бояться навіть спробувати себе в цій області. Насправді вам досить відвідати будь-який наш безкоштовний майстер-клас, щоб зрозуміти, що при правильному керівництві досвідченого наставника будь-які знання стають простими для розуміння і цікавими.

Програма курсу

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові пропонує якісне дистанційне навчання в сфері інформаційних технологій. У нас є безліч цікавих програм, серед яких легко знайти ту, яка підійде саме вам. Зробіть крок в майбутнє разом з нами і отримаєте професію, яка буде користуватися попитом довгі десятки років.

Хочете дізнатися все про мережевих налаштуваннях ОС? На найближчому занятті ми відповімо на наступні питання:

  • як встановити ім'я хоста;
  • що таке конфігурація DNS;
  • для чого використовують мережеві інтерфейси;
  • навіщо потрібна команда ifconfig;
  • як відбувається підстановка IP-адрес.

Можливо, системне адміністрування стане саме тією областю, де ви зможете реалізувати весь свій потенціал і придбати безліч цікавих знайомств. Зараз хороший системний адміністратор потрібен в кожну, навіть найменшу компанію. І поки люди будуть користуватися комп'ютерами, ситуація на ринку праці не зміниться. Так що саме час пройти курси, які відкриють перед вами двері в найбільші компанії світу!

Додаткова інформація

Все ще сумніваєтеся? Тоді записуйтеся на короткий курс роботи в Linux Харків, який покаже, чим саме займається системний адміністратор, яку роботу він здійснює і скільки часу вона займає.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.