Cisco, мережна академія

Linux LPI про налаштування мережного з'єднання



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Новий курс Linux адміністратор 2020 Одеса допоможе вам навчитися якісно налаштовувати мережу на всіх операційних системах, включаючи різні ОС на базі ядра Linux. Ви дізнаєтеся про те, які технології зараз використовуються для створення локальних мереж, з'єднань за допомогою Wi-Fi, а також основні відмінності корпоративної мережі і домашньої. А ще у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено, а значить не доведеться навіть вставати з улюбленого дивана.

Основна мета

Якщо вам відомо, що з себе представляє адміністрування серверів Linux курси Одеса, то ви напевно розумієте, наскільки великий обсяг знань вимагає ця професія. А ми, в свою чергу, чудово розуміємо, що теоретична підготовка без практичного досвіду не має особливої ​​цінності на ринку праці. Але що робити студентам і випускникам шкіл, якщо вони хочуть влаштуватися на першу роботу? Ви можете просто пройти наші курси і отримати необхідні навички в повному обсязі.

Програма курсу

Оскільки Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі є дистанційним навчальним закладом, ви можете поєднувати процес отримання знань з будь-якої іншої зайнятістю. Багато наших студентів починають роботу за обраним профілем вже після проходження половини навчальної програми, адже саме навчання займає не більше півтори години в день.

Як огляду програми одного з занять з налаштування мереж в Linux, ми пропонуємо список наступних тем:

  • основні терміни і поняття мережевих з'єднань;
  • для чого потрібен IP-адреса;
  • яке обладнання слід використовувати;
  • як здійснюється настройка мережевих пристроїв;
  • які є мережеві утиліти.

Інструктор докладно розповість про кожен пункт і допоможе вам глибше розібратися в матеріалі. Ви самі здивуєтеся тому, наскільки прості алгоритми використовують професіонали для економії сил і часу при вирішенні найрізноманітніших завдань. При цьому ви навіть отримаєте можливість самостійно попрактикуватися на віртуальному обладнанні і закріпити теорію новими навичками.

Додаткова інформація

Ми радимо спершу записатися на короткий курс роботи в Linux Одеса, допомагає отримати базові знання про систему і її різновидах.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.