Cisco, мережна академія

Linux LPI про підтримку цілісності файлової системи



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Щоб пройти курси системного адміністратора Linux Одеса, не потрібно бути генієм в сфері інформаційних технологій! Ми навчимо вас всьому, що необхідно знати для отримання посади системного адміністратора, навіть якщо ви вперше опинилися за комп'ютером! І у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Вам хочеться отримати актуальну, затребувану і високооплачувану професію, але ви не знаєте, з чого почати? Саме час звернутися за знаннями до нас! Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі допомагає абсолютно всім отримати професію і знайти застосування, здавалося б, абсолютно марним талантам.

Програма курсу

Почавши вивчати основи Linux курси Одеса, ви зможете дізнатися багато нового, цікавого і корисного. І вам не доведеться для цього навіть виходити з дому. Всі наші лекції проходять в онлайн-форматі, тому займатися можна навіть на березі моря. Хочете почати заробляти в два-три рази більше, ніж зараз? Не потрібно вчитися 4-5 років! Ми допоможемо отримати професію за все за кілька місяців.

Найближче заняття розповість про всі особливості файлової системи. Ви може відвідати його в онлайн-форматі і відразу ж поставити нашому інструктору різні питання. Заняття розповість вам про те:

  • що таке файлова система;
  • як перевірити її цілісність;
  • які бувають неполадки;
  • навіщо потрібна команда tune2fs і як її використовувати;
  • що таке команда du;
  • як взаємодіяти з командою dumpe2fs.

Все ще сумніваєтеся? Тоді подивіться наші безкоштовні майстер-класи і отримаєте різні безкоштовні бонуси, які допоможуть визначитися з необхідним напрямком розвитку і побудувати запаморочливу кар'єру. Навчившись по нашій авторською методикою, кожен перший стає затребуваними експертом в ІТ.

Додаткова інформація

Захоплюючий Linux курс лекцій Одеса чекає не тільки новачків, а й професіоналів. Якщо вам здається, що в наявних знаннях є прогалини, або необхідно в стислі терміни вивчити нові інструменти і методики для роботи, то ми допоможемо вам розібратися з цим!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.