Cisco, мережна академія

Linux LPI про підстановки



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Кожен курс системне адміністрування Linux Одеса являє собою набір корисної інформації. Але найчастіше ніхто не пропонує застосувати теорію на практиці не на самоті, а з тими, хто може вказати на помилку і допомогти. Якщо вам це знайомо, то ласкаво просимо до тих, кому не байдужі ваші проблеми! І у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі є повноцінним навчальним закладом, який проводить дистанційні заняття. У нас ви можете отримати високоякісне сучасне освіту і стати фахівцем у сфері ІТ, який може претендувати на відмінну заробітну плату, також ми завжди допомагаємо нашим студентам з працевлаштуванням, на відміну від звичайних ВНЗ. І, саме приємно, всі наші навчальні програми набагато коротше і цікавіше!

Програма курсу

Немає нічого дивного в тому, що багато хто боїться почати проходити курси Linux для початківців Одеса, так як сумніваються, що у них є необхідні якості і навички. Також багато хто впевнений, що в технічних професіях немає місця творчості і розкриттю талантів. Насправді ж зараз більшість професій в сфері ІТ поєднують в собі гуманітарні та технічні навички. Тому освоїти їх може кожен.

Нова навчальна програма розповість вам про те:

  • що таке підстановки;
  • для чого вони використовуються;
  • навіщо потрібен символ * в підстановках;
  • як застосовують символ? в підстановках;
  • що роблять символи [і] в підстановках.

Звичайно, в дійсності буде представлено набагато більше цікавих тем. Також ви зможете задати інструкторові власні питання, які допоможуть краще зрозуміти матеріал і почати займатися практикою. Ви зможете побачити, наскільки просто і цікаво займатися в колективі і з інструктором, при цьому не встаючи з улюбленого дивана.

Додаткова інформація

Кожен фахівець курс Linux Одеса проходив не в самоті, а в навчальному закладі. Без подібної практики неможливо влаштуватися на хорошу роботу. Ну або для цього буде потрібно досить багато часу. Але час є цінним ресурсом, не варто витрачати його даремно! Починає змінювати своє майбутнє разом з нами вже сьогодні!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.