Cisco, мережна академія

Linux LPI про пошук файлів



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Нові курси Linux відгуки Одеса відкривають широкі можливості для комплексного вивчення файлової системи в операційних системах на базі ядра Linux. Навчіться розбиратися у всіх особливостях пошуку файлів, а також отримаєте масштабний практичний досвід з налагодження різних дистрибутивів. До речі, у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Дистанційна Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі допомагає кожному студенту стати кваліфікованим фахівцем в обраній галузі. Якщо ви хочете стати системним адміністратором, якого будуть раді бачити в найбільших світових компаніях, то ми вам допоможемо розкрити ваш потенціал повністю. Також у нас можна навчитися як з нуля, так і заповнити та актуалізувати наявні знання.

Програма курсу

Наше Linux навчання курси Одеса має безліч переваг в порівнянні з самостійним навчанням. По-перше, ви зможете слухати захоплюючі лекції у вільний час за індивідуальним графіком. Також у вас буде можливість задати інструктору будь-які питання. По-друге, ми вважаємо, що тільки практика може допомогти закріпити в пам'яті теорію. Особистий куратор буде постійно перевіряти ваші домашні завдання і допомагати зі складним для освоєння матеріалом.

Вивчаючи файлову систему, ви дізнаєтеся відповіді на такі питання, як:

  • для чого потрібні утиліти find і locate;
  • що таке опції find;
  • навіщо потрібна команда whereis;
  • які функції про команди type;
  • яка ієрархія у файлової системи.

Практичні заняття проводяться на реальному професійному обладнанні. Жителі Києва можуть відвідувати наш офіс, а для всіх інших буде доступно дистанційна практика з інструктором. Теоретичні знання, перевірка яких здійснюється у вигляді тесту, допоможуть в короткі терміни отримати сертифікат міжнародного зразка.

Додаткова інформація

Додатково у нас можна завантажити курс адміністратор Linux Одеса у вигляді різних цікавих майстер-класів. Там у вас буде можливість побачити, як інструктор реалізує настройку різних систем і сучасного обладнання.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.