Cisco, мережна академія

Linux LPI про права власності та дозволи



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наші курси Linux онлайн Дніпропетровськ дозволяють на принципово іншому рівні вивчити системне адміністрування і стати справжнім професіоналом в області ІТ. Ви можете переконатися в цьому на власному досвіді всього через кілька перших занять. А ще ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Своїм студентам Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпропетровськ пропонує авторську методику викладання, яка заснована на поступовому і розумному поглибленні знань з усіх позначених на початку тем. З кожним новим колом ви будете вивчати все більше особливостей кожної окремої складової ОС, що дозволить закріпити в пам'яті навіть великий пласт знань.

Програма курсу

Ми пропонуємо не просто вивчити Linux навчальний курс Дніпропетровськ, а й отримати необхідні практичні навички. Після навчання у нас, багато роботодавців беруть на роботу наших випускників, навіть якщо у них немає відповідного досвіду. Адже всі знають, що у нас багато практичних занять, які максимально наближені до робочих реалій до великої ІТ-компанії.

Питання про надання прав доступу та дозволів розглядається в декількох лекціях. На найближчій ви дізнаєтеся:

  • типи приналежності файлів;
  • що таке newgrp і робота з групами;
  • що таке chgrp і команда stat;
  • для чого використовується команда chown;
  • яким буває доступ;
  • що таке команда stat;
  • для чого потрібен umask.

Якщо якийсь із питань не буде розглянуто інструктором, але ви можете задати вас питання в онлайн-чаті. Також у вас буде можливість додатково поспілкуватися з інструктором і особистими куратором після завершення онлайн-лекції. Додатково кожна трансляція підкріплена теорією в навчальному посібнику, практичними завданнями і тестами на перевірку знань. Нудно не буде!

Додаткова інформація

Почніть вивчати базовий курс Linux Дніпропетровськ, який дозволить вам в короткий термін освоїти професію системного адміністратора вже через кілька тижнів розпочати отримувати свої перші доходи. Ну а якщо ви вже прекрасно розбираєтеся в особливостях професії, то ми можемо запропонувати курси для підняття кваліфікації та професійних навичок.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.