Cisco, мережна академія

Linux LPI про додатки з відкритим кодом і ліцензування



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наші курси системного адміністратора Linux Дніпропетровськ призначені для фахівців, які хочуть розширити свої знання в області адміністрування систем на основі ядра Linux і підготуватися до міжнародної сертифікації. У нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Оскільки Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпропетровську допомагає отримати дійсно потрібні сертифікати, що котируються по всьому світу, а не дипломи, які найчастіше не цікаві роботодавцю, у нас ви зможете стати професіоналом. Ми раді вітати учнів з усього світу, які хочуть поліпшити свої навички і розширити специфікацію.

Програма курсу

Перш ніж переходити до вкрай складних темах, не буде зайвим пройти основи Linux курси Дніпропетровськ, допомагають усунути прогалини в уже наявних знаннях, актуалізувати навички і почати заробляти дійсно великі гроші. З нашою допомогою у вас без праці вийде побудувати кар'єру вашої мрії. Але спершу необхідно виробити звичку вчитися, що допомагає швидше засвоювати складні теми і знання.

В рамках розмови про особливості ліцензування, будуть розглянуті наступні питання:

  • що таке серверні додатки;
  • чим вони відрізняються від настільних додатків;
  • які існують утиліти для консолі;
  • які є утиліти для розробки;
  • що таке ліцензії і які вони бувають;
  • на чому будується бізнес-модель Open Source.

Ви також можете не просто пасивно брати участь в онлайн-лекції, а й ставити різні питання інструктору, який допоможе вам розібратися в особливостях ліцензування програмного забезпечення. Ці знання входять в обов'язкову систему підготовки та нерідко виявляються в екзаменаційних питаннях на отримання міжнародного сертифікату.

Додаткова інформація

Пройшовши повністю Linux курс лекцій Дніпропетровськ, ви зможете не тільки піднятися по кар'єрних сходах. Оскільки більшість знань в ІТ знаходяться на стику різних технологій і професій, у вас з'явиться відмінний шанс змістити фокус роботи на більш цікаві і перспективні пропозиції.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.