Cisco, мережна академія

Linux LPI про регулярні вирази



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Відвідавши курси по технології Linux Дніпропетровськ, ви зможете досконало вивчити особливості регулярних виразів. їх синтаксис і взаємодія зі спеціальними символами. Ми допоможемо вам використовувати ще один зручний інструмент для системного адміністрування Linux! А ще у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

З дня свого заснування Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпропетровську прагне надавати студентам тільки актуальні і перевірені знання. Адже ми не повинні звітувати перед міністерствами про програму викладання і використовувати тільки схвалені чиновниками методики. Наш сучасний новаторський підхід до процесу навчання допоможе вам в короткі терміни отримати безліч корисних знань.

Програма курсу

Якщо ви тільки робите перші кроки в ІТ, то ми пропонуємо вам пройти Linux курс молодого бійця Дніпропетровськ, що допоможе вам освоїти базові знання. Для досвідчених системних адміністраторів, які знають, як необхідно постійно підвищувати свій рівень, у нас є більш поглиблені програми з вивчення системи. Ви можете самостійно вибрати як саму програму, так і графік занять. Всі лекції проходять у форматі онлайн-конференцій.

І все ж регулярні вирази варто вивчити як мінімум в рамках фундаменту для роботи практично на будь-якій професії в сфері ІТ. Ми допоможемо знайти відповіді на такі питання:

  • що таке регулярні вирази;
  • які є базові регулярні вирази;
  • навіщо використовуються розширені регулярні вирази;
  • як вивчити синтаксис регулярних виразів.

Хочете дізнатися ще більше? Тоді записуйтеся на найближчий заняття. Всього за півтори години ви дізнаєтеся те, на вивчення чого в ВУЗах відводять кілька лекцій. Якщо ж інструктор не дасть відповіді на всі ваші запитання в процесі проведення заняття, ви завжди зможете уточнити у нього деякі деталі пізніше.

Додаткова інформація

Жоден відомий фахівець основи Linux оновлений курс Дніпропетровськ не став би таким, якби не вчив базові теми системного адміністрування свого часу. Так чому б не почати вкладати в своє успішне майбутнє по півтори години в день прямо зараз? Чекаємо вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.