Cisco, мережна академія

Linux LPI про системний час



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо ви хочете почати вивчати курси Linux Дніпро, які допоможуть вам стати кваліфікованим системним адміністратором, ти ми раді вам допомогти ще й з працевлаштуванням. Ми настільки впевнені в якості своєї авторської системи викладання, що гарантуємо працевлаштування кожному випускнику. А ще у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено!

Основна мета

Оскільки Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпрі є дистанційне навчальний заклад, їй не доводиться витрачати величезні кошти на утримання величезних лекційних залів і аудиторій. А тому вартість нашого навчання набагато менше, ніж у ВНЗ. Також ми не вимагаємо від студентів займатися по кілька годин. Для прослуховування лекцій, практичної роботи і додаткових завдань досить виділяти лише півтори години в день.

Програма курсу

Нові курси адміністрування Linux Дніпро допоможуть вам з іншої точки зору поглянути на таку елементарну річ, як виставлення правильної дати і часу в системі. Ви знали, що час у системі може відрізнятися від апаратного? А що при рассинхронизации часу з реальним займають збої в роботі численних компонентів системи? А зможете виявити всі неполадки і настройки часу і дати в Linux? Якщо вам важко відповісти на ці питання, то ми раді вітати вас на курсі.

Ви зможете дізнатися:

  • чим відрізняється системний час від апаратного;
  • як подивитися потрібний час;
  • як налаштувати системний час;
  • особливості налаштування апаратного часу;
  • що таке Network Time Protocol;
  • навіщо налаштовувати NTPD.

А хочете стати дійсно компетентним системним адміністратором? А заробляти дійсно великі гроші, незалежно від країни проживання? Все це не красива казка: це робота в найперспективнішою і розвивається сучасності, робота в сфері інформаційних технологій.

Додаткова інформація

Якщо ви не визначилися, наскільки професії системного адміністратора дійсно цікава і потрібна, то спробуйте пройти підготовчий курс Linux Дніпро, що дає відповіді на питання новачків. Він же покаже вам, чому саме доведеться займатися в компанії після проходження навчання.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.