Cisco, мережна академія

Linux LPI про текстовий редактор Vi



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

А ви знаєте, чим відрізняються курси Linux відгуки Дніпро від самостійного навчання? Наш інструктор не дасть вам залишитися один на один з величезним пластом неструктурованого матеріалу! Ви будете вивчати системне адміністрування покроково, починаючи з самих основ, і до тих пір, поки не станете експертом в цій галузі. І у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпрі не робить ніяких відмінностей між студентами. Ваш вік, стать, місце проживання та наявне утворення можуть враховуватися тільки в тому випадку, якщо ця інформація допоможе вибрати найбільш підходящу навчальну програму. Але насправді ми раді вітати кожного допитливого студента з усього світу.

Програма курсу

Відкривши для себе Linux навчання курси Дніпро, ви зможете побачити, наскільки цікавим і багатогранним є світ інформаційних технологій. Ми ділимося зі студентами тільки актуальними знаннями, щоб ви могли все їх застосувати безпосередньо в роботі. Немає сенсу просиджувати кілька років у ВНЗ, якщо необхідну для роботи кваліфікацію можна отримати всього за кілька місяців. Хочете стати кращим з кращих і заробляти великі гроші? Тоді ласкаво просимо до нас!

Найближче заняття розповість про те, що з себе представляють текстові редактори в Linux і чому ці програми так важливі для системного адміністратора. Ви дізнаєтеся:

  • які існують редактори;
  • чому варто вибрати Vi;
  • як здійснюється режим введення команд в Vi;
  • як активувати режим введення тексту.

Якщо ця тема вам здалася трохи складною і незрозумілою, то необхідно заповнити прогалини в знаннях і почати вивчати самі основи системного адміністрування. Двотижневий інтенсив допоможе вам отримати уявлення про будову операційної системи і знайти застосування своїм талантам і здібностям.

Додаткова інформація

Щоб познайомитися з нашою авторською методикою викладання, ви можете завантажити курс адміністратор Linux Дніпро і подивитися, як саме інструктор проводить заняття, і чому вони настільки ефективні. Ви самі не помітите, як станете експертом в обраній галузі.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.