Cisco, мережна академія

Linux LPI про управління користувачами і групами



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Зважившись почати проходити курс Linux адміністратор 2020 Дніпро, ви відкриваєте перед собою можливість стати не просто професійним фахівцем в світі ІТ, а й отримати найбільш затребувану і високооплачувану роботу в сучасному суспільстві. І цієї професії у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Оскільки Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпрі вважає, що потенціал є в кожній людині, ми беремо на навчання всіх. Нема чого проходити вступні іспит або турбуйся про те, що у вас гуманітарний склад розуму. Ви зможете стати прекрасним фахівцем, якщо вам сподобається представлений нами навчальний матеріал. А вже ми докладемо всіх зусиль, щоб вас зацікавити.

Програма курсу

Минув той час, коли адміністрування серверів Linux курси Дніпро можна було пройти тільки в ВУЗі. Зараз ви можете навчатися у себе вдома, при цьому отримуючи дипломи, які дійсно котируються по всьому світу. І не потрібно думати, що подібна навчання займає чотири-п'ять років. Навпаки! Ви зможете працювати вже через кілька місяців. Хочете отримати професію і стати успішним професіоналом? Тоді записуйтеся на навчання!

Щоб стати хорошим системним адміністратором, вам необхідно вивчити основи. І вже на найближчому занятті ви зможете дізнатися відповіді на такі питання:

  • як створювати і редагувати групи;
  • як видаляти групи користувачів;
  • що робить файл / etc / defaullt / useradd;
  • що таке файл /etc/login.defs;
  • навіщо потрібна команда chage.

Ми допоможемо вам також розібратися в особливостях створення кожного облікового запису, її налаштування і видалення. Ще ви навчитеся встановлювати, змінювати або видаляти пароль доступу. Ми допоможемо вам в максимально короткі терміни засвоїти великий обсяг інформації. Всього за одне заняття ви перетворитеся зі звичайного користувача в просунутого.

Додаткова інформація

Якщо ж ви все ще сумніваєтеся і не знаєте, наскільки цікавою може бути професія системного адміністратора, то швидше за записуйтеся на короткий курс роботи в Linux Дніпро, поки там ще є місця. І він допоможе вам зрозуміти, які перспективи відкриває ця професія, і як ви зможете реалізувати в ній свої таланти і особистісні якості.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.