Cisco, мережна академія

Linux LPI про управління принтерами



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Хочете стати успішним фахівцем і почати зі старту заробляти по кілька тисяч доларів? Тоді сфера інформаційних технологій створена для вас! І наші курси Linux Львів допоможуть вам реалізувати всі найсміливіші амбіції. А ще з нашою допомогою ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Давайте знайомитися! Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові є одним з найбільших навчальних закладів, яке працює віддалено. Щомісяця десятки наших випускників працевлаштовуються на різні посади по всьому світу. Ми допомагаємо кожному з них не тільки знайти роботу, і отримувати високу зарплату. Від вас вимагається лише бажання отримувати знань і 1,5 години вільного часу в день.

Програма курсу

Якщо ви не знали, то зараз в кожної першої компанії є хоча б один комп'ютер під управлінням Linux. Отже, всім потрібні фахівці, які можуть налаштовувати цю систему і супутнє обладнання. Щоб навчитися робити це максимально швидко і якісно, ми пропонуємо вам пройти курси адміністрування Linux Львів, які ми надаємо в форматі онлайн-лекцій і практик на виртуализированной системі.

У процесі вивчення взаємодії системи і апаратного забезпечення, ви дізнаєтеся:

  • що таке CUPS;
  • яка конфігурація CUPS;
  • як задати чергу друку в CUPS;
  • для чого потрібне розуміння LPD.

Але це тільки початок! Ми допоможемо вам отримати не просто цікаві і корисні, але ще і актуальні знання. Наші інструктори постійно відвідують курси підвищення кваліфікації, завдяки чому допомагають учням освоїти найпередовіші новинки та методи в системному адмініструванні. Саме тому наше навчання так високо цінується серед роботодавців. А ви готові стати успішним вже зараз?

Додаткова інформація

Хочете зрозуміти, чим саме займається в процесі роботи системний адміністратор? Просто відвідайте короткий підготовчий курс Linux Львів, допомагає дізнатися про всі особливості і неймовірних перспективи цієї професії. Ви зможете побудувати успішну кар'єру в будь-якій компанії світу.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.