Літній табір, квадрокоптери і відеомонтаж



  • 3 500 грн

Про курс

Об’єм курса: 27 занять

Час проведення: 05.08. 2020, тричі на тиждень

Квадрокоптери – не тільки популярна сьогодні забавка, але і серйозний та корисний інструмент для багатьох завдань. Їх використовують для зйомок у кіноіндустрії, для досліджень та наукової діяльності, для різноманітних завдань у військовій сфері і навіть для доставки товарів у компаніях Google та Amazon.

При цьому всьому квадрокоптер – це ще й витвір сучасної інженерної думки, який підкорюється законам фізики та аеродинаміки.

LITS організовує літній табір для дітей, який створений для того, аби навчити дітей всесторонньо та у повному обсязі використовувати можливості цих літальних апаратів.

Головна мета табору –дати дітям знання з аеродинаміки та механіки дронів та навчити використовувати їх. Також ми навчимо учнів основам відеомонтажу, а в кінці табору вони змонтують власний відеоролик з відзнятих із квадрокоптера матеріалів.

Протягом 27 занять в онлайн та оффлайн форматі, у аудиторіях та на вулиці, в групах дітей 10-15-ти років, учні навчаться:

  • управляти квадрокоптером та авіамоделлю;
  • створювати сценарії відеороликів;
  • обробляти і монтувати відео- та аудіофайли;
  • створювати якісний кінцевий продукт у вигляді власного відеоролика.

Разом з нашими досвідченими викладачами діти точно проведуть літні канікули з користю та навчаться власноруч створювати приголомшливі відео. Реєструйтесь: http://lits.ua/lits4kids/summer_camp20

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.