Проком, центр сертифікованого навчання

Програмування в системі BAS



  • 2 450 грн

Про курс

Центр Сертифікованого Навчання «Проком» пропонує курси програмування на платформі BAF (Business Automation Framework).

Курси проводяться у форматах: інтерактивні онлайн курси в групах (3-6 осіб) або індивідуальні відео-курси з можливістю  консультування з викладачем та перевіркою домашніх завдань. Акційна вартість курсів та тривалість навчання:

10% вартості кожного курсу - перераховуємо на допомогу ЗСУ!

Можлива оплата частинами. Отримуйте додаткову знижку 3% при повній оплаті курсу!

1 академ. година = 45 хвилин.

Зі змістом та детальним описом курсів можна ознайомитися на сайті: csoprocom.com.ua

Інтерактивні онлайн курси в групах - це повне відтворення формату аудиторних занять в онлайні. Заняття проводить викладач з групою в режимі реального часу.

Індивідуальні відео-курси передбачають самостійно роботу по відео з можливістю  консультування з викладачем, перевірку домашніх завдань та зворотний зв'язок по питанням до курсу через Telegram або Viber.

При виборі будь-якого формату Ви отримуєте:

  1. Доступ до індивідуального онлайн-кабінету на період проходження курсу.
  2. Відео-записи занять курсу (тільки для перегляду).
  3. Посилання на скачування навчальної безкоштовної платформи та інструкцію по створенню навчальної бази для проходження курсу.
  4. Надрукований методичний посібник, який надсилається Вам на пошту.
  5. Рекомендації для проходження кожного заняття.
  6. Сертифіковане свідоцтво від САБ або ТОВ «Проком» (в залежності від курсу), яке надсилається вам на пошту.
  7. Додаткові матеріали до курсу, що розроблені викладачами ЦСН «Проком».

При онлайн-навчанні у групі Ви додатково отримуєте:

  1. Можливість вибору графіка занять з варіантів, запропонованих адміністратором.
  2. Посилання на підключення до кожного заняття.
  3. Доступ у Вашому онлайн-кабінеті до занять курсу по мірі проходження курсу. Можливість перегляду відео на період занять та додатково впродовж 1 місяця після завершення курсу.

При виборі індивідуальної форми навчання Ви додатково отримуєте:

  1. Доступ у Вашому онлайн-кабінеті до усіх занять одразу після придбання курсу. Ви зможете займатись за власним графіком впродовж 3 місяців.
  2. Підтримка викладача по питанням до курсу у чатах Telegram та Viber на протязі курсу.
  3. Перевірка домашніх завдань викладачем з наданням рекомендацій та описом помилок.
  4. Онлайн консультації з викладачем згідно годин, які вказані для даного курсу на сайті csoprocom.com.ua, у зручні для Вас дати та час.

Унікальна можливість до кінця осені! Купуйте програми BAS та отримайте знижки від 50% до 100% на курси навчання!  

Детальна інформація на сайті ЦСН «Проком»: csoprocom.com.ua або за телефонами:

На період воєнного часу всі питання по продовженню терміну перегляду відео-матеріалів або інші організаційні питання вирішуються адміністраторами центру з урахуванням побажань та на користь слухача курсів.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Тарас,23.01.2023, 17:45
Проходив цей стартовий курс з програмування в конфігураціях BAS в центрі Проком у форматі індивідуального відео-курсу. Чудові враження! Швидка та зручна організація. Заняття дивився по відео, там все чітко і зрозуміло. А по всім питанням та домашнім завданням консультувався з викладачем у телеграм-чаті. Відповідали дуже швидко та фактично 24/7. Всі пояснення максимально детально, час спілкування не обмежують. Якщо щось не зрозуміло: надсилали покрокові інструкції з скріншотами або короткі відео – як це зробити. Фактично отримав індивідуальні заняття за дуже адекватною ціною. Після курсу став розуміти як все в цій системі структуровано та почав писати грамотний працюючий код. Дякую викладачеві Ірині та адміністраторам Проком! Вже застосовую ці знання в роботі і через деякий час планую йти на наступні курси вже для «просунутих» програмістів)
Марта,05.07.2022, 17:41
Хороша організація курсу, чудова допомога з проблемами, що виникають при роботі в середовищі . Сподобалось те, що викладач дає цікаві завдання, які вимагають дійсно якісної роботи й допомогають розібратися з найменшими нюансами. Також сподобалась можливість навчатися онлайн, не витрачаючт час на дорогу та в зручному домашньому середовищі) Рекомендую проходження курсів в Проком !
Катерина,23.11.2021, 08:44
Навчався в Проком на стартовому курсі програмування на платформі 1С:Підприємство 8. Тільки позитивні враження. Курс суто практичний та добре структурований, пояснюють все детально, на всі питання отримав чіткі відповіді (а питань було багато). Що для мене ще було важливо: допомога з домашніми практичними завданнями гарно організована, викладач-консультант з домашніх завдань постійно на зв’язку і оперативно відповідає. У підсумку: дуже просунувся в вивченні програмування 1С 8, навчання виправдало свої кошти. Навчався в онлайні, спочатку були сумніви стосовно цього формату, але виявилось супер зручно. Дякую начальному центру Проком!
Ольга,14.06.2021, 10:50
Закончила курс Программирование в 1С. Результатом очень довольна. Я - новичек и очень переживала, что не буду успевать за группой, но нас было только 4 человека. Дмитрий помог всем на занятиях. Наши домашние задания тоже проверял и комментировал. Порадовало, что все занятия были практическими на конкретных примерах. Удобно подобрали график для совмещения с работой

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.