QuickBooks, online



  • 6 999 грн за курс

Про курс

Курси QuickBooks Online 2023

QuickBooks Online являється найпопулярніших програмою для ведення бухгалтерського обліку в США. Курси QuickBooks Online в Києві від Petterson & Bennett дадуть вам необхідні знання для роботи в цій програмі а також для ведення бухгалтерського обліку клієнтів із США. Метою даного тренінгу являється надання інформації для того, щоб Ви могли створити власний аккаунт в intuit, вміли додати базу для клієнта, вибрати для нього потрібний рівень підписки за оптимальну вартість, налаштувати рахунки обліку та проводити транзакції пов’язані з веденням його бізнесу. Ви також будете вміло оперувати звітами та знати, де можете отримати чи перевірити ту або іншу інформацію.

По завершенню ви отримаєте відповідний сертифікат про проходження курсів від Petterson & Bennett, доступ до безкоштовного еккаунту та екзамену QuickBooks Online Certification від офіційного розробника – Intuit inc., а також роздатковий матеріал та підказки, щодо його успішного складання.

Мова проведення уроків – українська, але роздатковий матеріал (частково) та екзамен – на англійській.

Курс охоплює наступні модулі:

  1. Основи бухгалтерського обліку. Включає базову інформацію про те, як побудована система обліку, метод подвійного запису, структури рахунків та фінансової звітності. Тут ви також дізнаєтесь про специфіку обліку в США та різницю між касовим методом визнання доходів та витрат чи методом нарахування.
  2. Введення в курс QuickBooks Online. В цьому уроці ми розповімо що являє собою ця програма, зареєструємо власний аккаунт, розглянемо варіанти підписки та оплати. Ознайомимось із інтерфейсом. Ми покажемо, які налаштування потрібно здійснити перед початком роботи.
  3. Управління своїми клієнтами та роботою (Managing your Clients and Work). Розглянемо як управляти підпискою, списком клієнтів та працівників а також шляхи комунікації з клієнтом.
  4. Встановлення стосунків з клієнтом (Client Onboarding). Навчимося налаштовувати план рахунків під потреби клієнтів, додавати номенклатуру для товарів/послуг, покупців та клієнтів. Додатково, ми розберемось, як проводити операції в розрізі центрів витрат та доходів та як працювати з класами та локаціями.
  5. Ведення операцій по розрахункам з покупцями та постачальниками. Навчимось додавати нових контрагентів і правильно проводити операції з ними.
  6. Банківські операції (Banking and Tools). Урок включає інформацію по роботі з банківськими операціями, такими як синхронізація банку, правильне введення транзакцій, створення правил. Ви також дізнаєтесь про специфіку обліку мультивалютних рахунків.
  7. Звітність (Reporting). Один із найголовніших модулів. У ньому ми навчимось перевіряти правильність проведення операцій, контролювати фінансовий стан та прибутковість компанії а також розглянемо інші корисні звіти.
  8. Закриття періоду та підготовка річної звітності клієнта (End of period activities). Дізнаємось перелік операцій, які мають бути здійсненні до закриття періоду, а також вивчимо бухгалтерські інструменти які в цьому допоможуть.

Зверніть увагу, що даний курс не покриває питань оподаткування діяльності клієнта та подання річної податкової звітності а також розрахунку заробітної плати.

Курс QuickBooks Online

Програма розрахована на 5 уроків по 2.5 години кожен (всього 12.5 годин). Вона також націлена, більше, на розкриття практичних моментів бухгалтерського обліку та тих проблем, з якими користувачі можуть зіштовхнутись в реальних умовах.

Уроки будуть проводитись в режимі відеоконференції у групах до 8 чоловік. Заняття проходять у звичайному режимі, тобто викладач пояснює матеріал, тестує його розуміння та відповідає на запитання учнів. Для учнів буде створена додаткова група у вайбері, де вони зможуть ставити свої запитання в позаурочний час або поділитись власним досвідом.

Вартість онлайн курсу QuickBooks Online

Ціна за весь курс QuickBooks Online становить 6,999 грн. (або 150 дол. США) та може бути оплачена як готівковим так і безготівковим шляхом (банківським переказом або через сайт).

Початок занять

Заняття проходять кожної суботи з 10:30 до 13:00, починаються з 18 листопада 2023 року.

Персональні уроки QuickBooks Online

Крім курсів, в яких програми зафіксовані, Ви також можете замовити індивідуальні уроки або консультування по програмі QuickBooks Online. Під час цих консультацій ми зосередимось на питаннях які цікавлять саме Вас та на реальних прикладах пояснимо специфіку роботу. Дані консультації можуть проходити як в режимі оффлайн так і в режимі онлайн.

Коли починати навчання та коли закінчувати – визначаєте тільки Ви!

Вартість індивідуальних уроків становить  2150 грн. (або 55 дол. США) за годину консультацій.

Про викладача

Тренінг проводить Станіслав Свинтицький, QuickBooks Online ProAdvisor, Сертифікований Дипломований Бухгалтер, член АССА (Британська Асоціація Сертифікованих Дипломованих Бухгалтерів), практикуючий фахівець із досвідом роботи більше 12 років з міжнародними клієнтами (із них більше 5 років із клієнтами з США). Як фахівець по міжнародних стандартах фінансової звітності, він являється членом програми, яка фінансується Європейським Союзом та націлена на покращення фінансового законодавства в Україні.

Якщо у Вас виникли запитання про вартість чи план курсів QuickBooks Online 2023 році, чи ви хочете приєднатись до групи, будь ласка, звертайтесь за номером або пишіть на електронну адресу.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.