Натуропатія, нетрадиційна і народна медицина



  • 3 500 грн за курс (Оплата 1 платежем за 1 місяць навч.)

Про курс

Європейська Академія Дистанційної Освіти.

Факультет валеології, натуропатії та дієтології.

Список курсів на сайті нашої Європейської Академії Дистанційної Освіти: https: //golds.pp.ua/kursy/

FAQ (питання і відповіді на всі поширені питання з боку абітурієнтів та студентів): https://golds.pp.ua/faq/

Як записатися на курси: https://golds.pp.ua/zapysatysya-na-kursy/

Оголошується перший у цьому році набір на всі курси, які викладені на сайті! Проте вільних місць у зв'язку з великим попитом вже не багато! Тому радимо не затягувати із зверненням і записом на наші курси! Ціни змінені. Додаткова знижка при одночасному замовленні (оплаті) двох і більше курсів!

  • При зверненні до наших консультантів обов'язково пишіть артикул курсів , які вас цікавлять або краще повні назви (і цю інформацію ви знайдете на сторінці "Список курсів" на сайті). Прохання від імени гостя через плагін Facebook Messenger на сайті Європейської Академії не звертатися (звертайтеся через онлайн-консультант на сайті або через форму зворотнього зв'язку), тому що ми не обслуговуємо анонімних користувачів. 

Очних курсів у нас немає і ми не плануємо їх запроваджувати. Пробних занятть немає. Мешканців РФ Не обслуговуємо! Тому не витрачайте дарма ні свій час, ні наш!

Більше подробиць при зверненні до наших онлайн-операторів.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
надія с,29.02.2024, 12:25
Добрий день!Хочу подякувати команді Європейської академії дистанційної освіти за дуже якісне навчання, за те, що ви були щоденно на зв'язку навіть у вихідні,за необмежений доступ до кабінету студента з усіма навчальними матеріалами хоча завтра буде місяць як я закінчила у вас навчатися за ваші низькі ціни, часті знижки привабливі і вигідні умови оплати і за те що ви дотримуєтеся термінів при відачі сертифікатів після закінчення навчання!Приємно вразила " мокра" печатка компанії на паперовому сертифікаті, яку ставити наразі не прийнято!... Дай Боже здоров'я команді вашої академії, процвітання ,натхнення, свіжих, блискавичних ідей і щастя!
Менеджер по роботі з клієнтами Тетяна Борисівна,29.02.2024, 15:40
Доброго дня, пані Надія. Дякуємо за відгук. Наша команда теж вам бажає здоров'я, процвітання, натхнення, кохання, щастя, успіхів в усіх сферах життя! І, найголовніше, мирного неба над головою! Звертайтеся ще.
Катя,30.01.2024, 20:28
Добрый день! Хочу узнать подробнее о обучении. Напишите мне пожалуйста в телеграмме по номеру 0671613377 . Хочу узнать о стоимости, факультетах и процессе обучении. Интересует натуропатия и народная медицина
Батько наш Бандера Україна мати,24.01.2024, 12:24
цікавить навчання на курсах народної медицини .
Оператор Олена,25.01.2024, 18:23
Добрий вечір! Ми не обслуговуємо анонімних користувачів і саме тому для початку індивідуальної консультації прошу надати тут таку інформацію: 1. Ваше ім'я 2. Як з вами зв'язатися. 3. Артикул або повні назви курсів, які вас цікавлять. Цю інформацію ви знайдете на сторінці "Список курсів", на сайті Європейської Академії Дистанційної Освіти. 4. Де ви перебуваєте (на території, яка підконтрольна Україні або за кордоном). Або напишіть нам на електронну пошту або на Telegram. Після цього ви протягом доби отримаєте детальну відповідь. Дякую за увагу!
Батько наш Бандера Україна мати,28.01.2024, 11:55
1. Остап 2. у мене є вайбер і телеграм. поштою не користуюсь 3. цікавлять артикул 30001 30028 і30065 4. перебуваю на території , підконтрольній Україні цікавить програма цих курсів скільки за часом і ціною,і опис формату навчання. можу вам на телеграм написати
Оператор Валерій,30.01.2024, 11:42
Вітаємо. Напишіть,будь ласка, на Телеграм за номером,який на цій сторінці вказаний у контактах моєї колеги.Або напишіть на електронну пошту наших курсів. Вам буде надана консультація сьогодні, у порядку черги. До речі, у нас акція! Знижка 50% на курси 1 місяць і 2 місяці! Поки що плануємо акцію до 1 лютого. А набір,навпаки,у нас закінчується. По курсам артикул 30001, 30028 і 30065 залишається тільки одне вільне місце. По іншим курсам ф-та валеології, натуропатії та дієтології поки що вільних місць вистачає, але це тільки поки що...
Батько наш Бандера Україна мати,30.01.2024, 13:47
вже написав очікую відповідей насвоїпитання
Зіґфрід,21.01.2024, 20:32
чи ваше навчальне заведеня працюе
Оператор Олена,22.01.2024, 12:16
Здрастуйте. Так, наш навчальний заклад працює і буде працювати і надалі. До речі, продовжується набір на всі наші курси факультета валеології, натуропатії та дієтології (пропоную вам переглянути сторінку "Список курсів" на нашому сайті)! Але у зв'язку з великим попитом на них кількість вільних місць суттєво обмежена! Тож радимо не зволікати із записом, бо наступного місяця ціна можуть змінитися у бік підвищення. Чи вас цікавить не навчання у нас, а щось інше? Що саме?
Зіґфрід Відьмак1,21.01.2024, 15:31
ваше навчальне заведеня працюе
Руслан,13.11.2023, 19:02
Добрий вечір, підкажіть будьласка як з вами звʼязатися ??
Менеджер Тетяна Борисівна,14.11.2023, 12:56
Вітаємо! Напишіть, будь ласка, на електронну пошту. Або через онлайн-консультант на сайті Європейської Академії Дистанційної Освіти. Є у нас також Facebook-сторінки, Telegram і Instagram. У листі вкажіть артикули (ви їх знайдете на сайті, на сторінці "Список курсів) або краще повні назви курсів (сторінка "Список курсів на сайті"), які вас цікавлять.
Менеджер Тетяна Борисівна,14.11.2023, 11:18
Вітаємо! Напишіть, будь ласка, на електронну пошту [email protected] Або через онлайн-консультант на сайті https://golds.pp.ua Є у нас також Facebook-сторінки, Telegram і Instagram. У листі вкажіть артикули (ви їх знайдете на сайті, на сторінці "Список курсів) або краще повні назви курсів (сторінка "Список курсів на сайті"), які вас цікавлять.
Виктория,08.01.2023, 09:57
Здравствуйте. Проводятся ли обучения в настоящее время? Онлайн формат возможен?
Менеджер Європейської Академії валеології, натуропатії і дієтоло,09.01.2023, 12:04
Добрий день, Вікторія! Можна поцікавитися, чи були ви на нашому сайті? На кожній сторінці сайту написано, що курси у нас тільки онлайн. На разі у нас тільки асинхронний дистанційний формат. Набір продовжується, але у зв'язку з великим попитом кількість місць обмежена! Прошу вказати артикул або краще повну назву курсу, який вас цікавить, оскільки у нас дуже велика кількість онлайн-курсів з натуропатії, нетрадиційної і альтернативної медицини. Список курсів Європейської академії валеології, натуропатії та дієтології викладений на сайті. Якщо сторінка у вас чомусь не відкриється, тоді скористайтеся обведену червоним мобільною версією сайту на Головній Сторінці.
Татьяна,16.01.2022, 20:49
Здравствуйте. Где можно посмотреть о преподавателях? Возможно, видео-лекции в открытом доступе, чтобы объективно понимать уровень обучения и профессионализм преподавателя.
Леся,17.01.2022, 14:28
Добрий день, Тетяно! Будь ласка, зв'яжіться з нами по контактам, вказаним на сайті для отримання індивідуальної, детальної консультації. Ми залюбки відповімо на всі ваші запитання, можливо, щось порадимо з курсів і не тільки. Заздалегідь дякуємо!
Pavel,18.11.2021, 16:56
Закончил месячный курс стоун-терапии и минералотерапии, литотерапии, кристаллотерапии. Учился дистанционно, индивидуально. Я благодарен вам за прекрасную подготовку, за качественное, профессиональное обучение. За терпение и горячее желание помочь таким студентам, как я, не хватающим звезд. За подачу информации. За оперативные ответы на мои очень многочисленные, порой каверзные вопросы и в том числе по темам. За то, что вы пошли мне навстречу, разбив сумму на две части, хотя у вас один месяц обучения всегда оплачивался одним платежом. За подачу информации. Все инструкции и метод обучения очень понятны. Если вы все еще ищите и думаете где на что записаться, то только на Стоун-терапию и минералотерапию, литотерапию, кристаллотерапию.
Олена Валеріївна,18.11.2021, 20:48
Добрий вечір, Павло! Дуже дякуємо за ваш позитивний відгук! Нам дуже приємно. Звертайтеся ще, ми будемо раді бачити вас серед наших численних клієнтів і студентів! Ви знаєте, де нас знайти :)

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.