Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Вступ до програми



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Пропонуємо вашій увазі найновіші DevOps курси Харків від нашого онлайн-університету. Вони допоможуть вам прокачати свої навички і стати професіоналом усього за кілька тижнів. Хочете почати навчання? Тоді не варто втрачати час. До речі, з нами ви можете навчатися у Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Варто зазначити, що на сьогоднішній день DevOps завантажити курс Харків є найкориснішим напрямом у розвитку. Ба більше, кожен фахівець дуже скоро опиниться у найбільш виграшній позиції на ринку праці. Тому ми хочемо підготувати якомога більше фахівців з високою кваліфікацією. До того ж, подібна освіта дозволить вам розширювати напрями своєї діяльності і рухатися далі.

Програма курсу

На сьогоднішній день наші курси DevOps інженер Харків є найбільш повними і великими. Ми пропонуємо комплексний підхід до вивчення інформації. Ви можете не просто отримувати нові корисні знання, а й влаштуватися на високооплачувану роботу. При цьому ми вам неодмінно допоможемо знайти місце, де ви зможете застосовувати всі свої знання на практиці. Безумовно, таких компаній з кожним роком буде тільки більше. А значить не варто втрачати час і залишатися без необхідної освіти.

Зараз багато ІТ-фахівців намагаються перекваліфікуватися і почати вивчати сферу програмованих систем і мереж. Чому? Тому що все більше компаній розуміють переваги роботи з такими універсальними фахівцями. А ще тому, що інформаційні технології не стоять на місці. І там, де раніше можна було обійтися одним системним адміністратором, вже потрібна ціла команда професіоналів.

На сьогоднішній день у галузі програмованих систем і мереж можна вивчати безліч різних напрямів:

  1. Python;
  2. Linux;
  3. мережеві технології.

І якщо у вас є знання у цих областях, то вам буде зовсім нескладно домогтися відмінних результатів. Тому що зараз керівники організацій готові платити фахівцям в цій області великі гроші. Якщо ви готові до змін, то саме час почати вивчати DevNet.

Додаткова інформація

А щоб ви швидше почали свою роботу, Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові пропонує пройти дистанційне навчання. У нас ви зможете отримати всі необхідні теоретичні та практичні знання. Для цього вам достатньо просто подати заявку і почати займатися. До того ж, протягом усього навчання з вами буде працювати наш інструктор і куратор. Подробиці можна дізнатися при особистому зверненні до нашого онлайн-університету.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок телефоном. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.