Cisco, мережна академія

Cisco DevOps, DevNet Associate: Linux



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Втомилися шукати собі престижну роботу? Пора пройти DevOps завантажити курс Харків і почати добре заробляти! Разом з нашими уроками ви зможете навчитися багато чому. Більш того, ми допоможемо вам стати фахівцем у галузі програмованих систем і мереж. А ще у нас ви можете навчитися у Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Зараз кожен, хто пройшов інженер DevOps курс Харків, може працювати на престижній роботі у великій компанії. А все тому, що фахівців за напрямом програмованих мереж і систем дуже мало. Ми хочемо вам допомогти отримати ці нові і вкрай корисні знання.

Програма курсу

А ви знаєте, чим курс DevOps Харків відрізняється від інших напрямів ІТ? Це унікальне поєднання різних галузей інформаційних технологій, які можна об'єднувати між собою. Спеціаліст у цій сфері може об'єднати програмування і мережеві технології або ж мережі і адміністрування системи Linux. Якщо вам цікаво спробувати себе у новій області, то поспішайте стати одним з перших щасливчиків. Адже зовсім скоро фахівців з програмованим мереж і систем буде нітрохи не менше, ніж програмістів зараз.

Однак вже сьогодні такі експерти заробляють по кілька тисяч доларів на місяць. І це при тому, що таку суму можна отримати навіть без досвіду роботи. Особливість полягає в тому, що на світі не так багато фахівців, які розбираються хоча б поверхово відразу у декількох галузях ІТ. І тим, хто хоче цим займатися, відкрита пряма дорога до великих компаній.

Найчастіше для отримання такої професії необхідні наступні знання:

  • адміністрування систем на основі Linux;
  • вміння програмувати на Python;
  • розуміння основ мережевих технологій.

Гарна новина полягає в тому, що ми можемо допомогти вам у вивченні всіх цих напрямів. Вам не доведеться відвідувати виснажливі заняття у вузі або ж просто витрачати на навчання багато часу. Насправді зараз процес отримання знань займає набагато менше часу, ніж раніше. Зараз ви можете просто переглядати лекції у зручний для вас час не більше двох годин на день. І цього буде цілком достатньо для отримання теоретичних знань з програмованим мереж і систем.

Додаткова інформація

Таким чином Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові пропонує вам найякісніше навчання в рамках програми DevNet / DevOps. Ви можете почати навчання просто зараз, достатньо зв'язатися з нашою командою будь-яким зручним способом. Ми впевнені, що ви зможете реалізувати в цій професії весь свій потенціал.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.