Cisco, мережна академія

Cisco DevOps, DevNet Associate: python



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Хочете пройти DevOps курси безкоштовно Харків у режимі онлайн? Ми будемо раді вам допомогти! Адже у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України дистанційно. А ще ми допоможемо вам стати затребуваним фахівцем і почати отримувати високу зарплату. Хочете дізнатися подробиці?

Основна мета
На сьогоднішній день курси DevOps безкоштовно Харків є найпростішою можливістю стати перспективним і затребуваним фахівцем у світі ІТ. До того ж, за допомогою нашого навчання ви не просто прокачаєте свої навички, а й зможете навчитися отримувати знання. Дивно, але мало хто вміє вчитися.

Програма курсу
Ми хочемо дати вам найбільш затребувані і актуальні на сьогоднішній день знання. І для цього пропонуємо пройти не просто курси DevOps Харків, а опанувати комплексний підхід до отримання освіти. На базі нашого онлайн-університету ви зможете взяти участь у різних безкоштовних програмах, отримати численні бонуси. І все це в комплексі дозволить вам стати по-справжньому затребуваним фахівцем.

На сьогоднішній день кожному фахівцю з програмованих мереж і систем необхідно володіти рядом навичок. Однією з них, безумовно, є знання з Python. Чому важливо вивчати саме цю мову програмування? Тому що Python має наступні особливості:

  • мультиплатформеність;
  • високий рівень адаптивності;
  • легкість у вивченні.

Хочете вивчити Python на високому рівні і стати фахівцем з програмованих мереж і систем? Ми будемо раді вам допомогти! Адже зараз отримати знання у цій області можна всього за кілька тижнів. До того ж, для вивчення програмованих мереж і систем зовсім не обов'язково мати високий рівень програмування. Досить поверхневих знань і базових навичок.

Якщо ж вам не вистачає інших знань для освоєння DevOps / DevNet, а саме розуміння мережевих технологій і системного адміністрування Linux, то і з цим завданням легко впоратися. Адже у нас є повноцінна програма, що складається з чотирьох курсів, яка зробить з вас фахівця за кілька місяців. Ви можете освоювати матеріал як в комплексі, так і обрати будь-яку потрібну галузь знання.

Додаткова інформація
Зараз Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові це великий онлайн-університет. Ви можете пройти більше двадцяти різних навчальних програм і познайомитися з найактуальнішими професіями. Ну а якщо ви ще не визначилися з вибором професії, то досить відвідати один з наших безкоштовних майстер-класів.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.