Cisco, мережна академія

Cisco DevOps, DevNet Associate: среда розробника DevNet



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Пройдіть новий курс DevOps скачати торрент Харків і отримайте актуальну і високооплачувану професію усього за кілька тижнів. Наша авторська методика викладання допоможе вам максимально швидко отримати всі необхідні знання. До того ж, у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Новий напрям програмованих мереж і систем розвивається дуже активно. Тому наші курси DevOps Azure Харків спрямовані на максимально швидкий результат. Ми хочемо допомогти вам якомога швидше почати успішну кар'єру у світі ІТ. Для цього вам не потрібно володіти великою кількістю знань і навичок, адже ми навчимо всьому!

Програма курсу

Напрям програмованих мереж і систем з'явився досить недавно, але вже став популярним по всьому світі. А все тому, що він об'єднує у собі одразу кілька галузей у сфері ІТ. Це програмування, системне адміністрування і мережеві технології. Безумовно, щоб отримати бажану посаду, треба мати хоча б поверхневі знання у цих галузях. Але якщо ви не впевнені у своїх навичках або абсолютно не розбираєтеся в усьому вищепереліченому, то не потрібно турбуватися. Адже ми допомагаємо пройти повний курс з нуля до DevOps / DevNet.

Ну а для тих, хто вже спробував свої сили у всіх трьох областях, і тепер хоче розвиватися далі, ми пропонуємо DevOps курси скачати торрент Харків, які розповідають про особливості створення середовища розробки для роботи з програмованими мережами і системами.

Традиційно до середовища розробки входять наступні програми:

  • текстовий редактор (блокнот або спеціальний помічник для написання коду);
  • компілятор (засіб перевірки коду на працездатність);
  • складальник (засіб для автоматизації процесу складання коду);
  • відладчик (засіб для виявлення багів в коді).

Однак для роботи з програмованими мережами і системами потрібні особливі функції. На курсі наш інструктор розповість вам про те, чим відрізняється середовище розробки для програмування від аналогічного набору програм для DevOps / DevNet. До того ж, на вас чекають цікаві практичні заняття. Не пропустіть!

Додаткова інформація

На сьогоднішній день Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові пропонує своїм студентам безліч різних напрямів для навчання. Хочете дізнатися подробиці? Просто зв'яжіться з нами будь-яким зручним способом. І ми розповімо, як максимально швидко побудувати кар'єру в ІТ, виходячи з ваших уподобань, бажань і талантів.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.