Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: DevNet Overview



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Хочете познайомитися з новим напрямом програмованих мереж і систем, а також дізнатися все про співтовариство розробників? Тоді подавайте заявку на наші DevNet / DevOps курси Київ, які проводять досвідчені інструктори. До речі, ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України дистанційно.

Основна мета

Багатьох айтішників цікавлять курси підвищення кваліфікації DevNet / DevOps Київ, які дозволяють розвиватися в обраній галузі. Ми пропонуємо якісне навчання, що дозволяє істотно поліпшити ваш дохід. До того ж, вони допоможуть вам реалізувати всі свої таланти, а також застосувати вже існуючі навички.

Програма курсу

Коли вже йдеться про програмовані мережі і системи, не можна не відзначити різноманіття відгалужень цієї сфери діяльності. Вона поєднує в собі безліч інших напрямків в ІТ. Насамперед, це системне адміністрування, програмування, а також розуміння мережевих технологій. Безумовно, фахівець з програмованим мереж і систем не повинен вміти абсолютно все. Однак йому необхідно володіти хоча б поверхневими знаннями в цих галузях ІТ.

Однак насправді DevNet / DevOps курси підвищення кваліфікації Київ відкривають перед айтівцем доволі значні перспективи. Так вони дозволяють:

  • отримати досвід в розробці різного ПЗ для вирішення завдань компанії;
  • навчитися працювати в команді (найчастіше дистанційно);
  • відкрити для себе співтовариство розробників.

Останній пункт особливо важливий, оскільки доступ до товариства дозволяє розвиватися до самих запаморочливих висот. Зокрема, там можна знайти однодумців і організувати з ними власний проект, який може принести суттєвий дохід.

Також важливо відзначити, що більшість фахівців з програмованих мереж і систем практично не мають верхньої межі доходу. Це означає, що навіть на самому дилетантському рівні такий співробітник буде отримувати високу заробітну плату. Більш того, ця професія дозволяє працювати дистанційно в будь-якому куточку світу.

Додаткова інформація

Збільшити свій дохід доволі просто. Для цього достатньо виділити всього пару годин на день особистого часу і подати заявку на навчання. І Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Києві допоможе вам у стислі терміни отримати найбільш актуальну, високооплачувану і затребувану спеціальність, яка відкриє для вас двері в найпрестижніші компанії світу. Адже фахівців з програмованим мереж і систем категорично не вистачає. А значить у вас є всі шанси зайняти вакантне місце!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.