Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Розробка та дизайн програмного забезпечення



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Пропонуємо вашій увазі курси Cisco DevNet / DevOps Київ, які допоможуть отримати професію розробника програмного забезпечення. Ми дамо вам фундаментальні знання для побудови запаморочливої ​​кар'єри у будь-якої великої компанії. Чи готові розпочати? Адже ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України дистанційно.

Основна мета

Ви знаєте, з яких етапів складається розробка програмного забезпечення? А чому грамотним фахівцям у цій області платять великі зарплати? Наші DevOps / DevNet дистанційні курси підвищення кваліфікації Київ допоможуть вам дізнатися відповіді на ці та багато інших питань.

Програма курсу

Коли фахівець вирішує створити програму, він в обов'язковому порядку дотримується основних етапів створення. Наші DevOps / DevNet онлайн курси Cisco Київ розповідають про основні з них. В процесі самого навчання ви зможете дізнатися безліч корисної та цікавої інформації. Зокрема, наші інструктори допоможуть вам стати успішними фахівцями і в безлічі суміжних галузей. А значить після закінчення навчання ви зможете претендувати не на одну, а відразу на декілька спеціальностей.

Після того, як керівництво погодило основне завдання, а проектувальник створив і схвалив проект, до справи вступає сам розробник. Його робота складається з наступних етапів:

  • дизайн програми;
  • написання коду;
  • тестування;
  • складання документації.

Безумовно, якщо дотримуватися всіх цих пунктів, то розробити корисну програму абсолютно нескладно. Однак без знань про те, що з себе представляє кожен пункт, це завдання стає практично нездійсненним, навіть якщо ви володієте будь-якою мовою програмування. Немає нічого складного в тому, щоб отримувати актуальні і корисні знання. Особливо, якщо ви дійсно хочете змінити своє життя на краще.

Наші інструктори і професійні коучі допоможуть вам впоратися з тривалим навчанням. До того ж, його тривалість залежить від знань, якими ви вже володієте на даний момент. Однак в середньому вона становить не більше року при навчанні з нуля.

Додаткова інформація

Почніть займатися і зможете швидко переконатися в тому, що Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Києві допомагає не просто отримувати теоретичні знання, а й реалізовувати всіх їх на практиці. Вам лише потрібно звільнити кілька годин на день для занять. Не бійтеся змінювати своє життя і вчитися новому. Адже це саме те, що допомагає вам у найближчому майбутньому жити набагато кращим життям.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.