Cisco, мережна академія

Cisco DevOps/DevNet Associate: Контроль версій



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Хочете відкрити для себе широкі можливості і почати отримувати кілька тисяч доларів на місяць? Тоді час пройти DevNet / DevOps інженер курси Київ, які допоможуть отримати найнеобхіднішу спеціальність. І ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Зараз інженер DevOps / DevNet курси Київ пропонують безліч можливостей для отримання висококласної професії. Але є певна проблема в якості знань. У деяких випадках навчання направлено виключно на те, щоб дати поверхневі знання. В іншому випадку — це глибинне вивчення всіх аспектів матеріалу. Однак важливо розуміти, що при освоєнні професії фахівця з програмованим мереж і систем не всі теми потрібно вивчати надмірно глибоко.

Програма курсу

Насамперед, професія фахівця DevNet / DevOps знаходиться на перехресті технологій. Наприклад, якщо ви знаєте основи програмування, то цього цілком достатньо, щоб писати програми в рамках автоматизації роботи мереж. Те ж саме стосується і системного адміністрування, і самих мережевих технологій. Однак важливо, щоб ви розбиралися в основних принципах розробки програмного забезпечення. Ба більше, варто розбиратися і в особливостях автоматизації різних задач.

Ще один важливий навик — вміння працювати з такими платформами, як GitHub і GitLab. З їхньою допомогою можна робити наступне:

  • здійснювати контроль версій програмного забезпечення;
  • створювати проєкти разом з колегами дистанційно;
  • додавати код в уже існуючі елементи програми.

Безумовно, у платформ набагато більше різних функцій. Хтось вважає за краще працювати з однією, хтось з іншого. Але важливо, щоб ви мали уявлення про них обох і могли використовувати. І цьому вас без праці навчать DevNet / DevOps курси безкоштовно Київ. Однак найкраще пройти платне навчання, яке допомагає отримати структуровані знання за потрібним напрямами.

Додаткова інформація

Оскільки Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Києві надає на вибір студентів безліч професій в сфері ІТ, вам не потрібно зупинятися на чомусь одному, якщо якась професія вас не влаштує, то завжди можна спробувати нову. До того ж у нас є програми, що дозволяють швидко зрозуміти, яка саме спеціальність цікавить вас найбільше. І якщо ж ні одна з них не підійде, то отримані знання залишаться з вами назавжди. А ви, напевно вже зрозуміли, що в сучасному світі знання в сфері ІТ, яка нас оточує, не бувають зайвими.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.