Cisco, мережна академія

Cisco DevOps/ DevNet Associate: Основи програмування



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Хочете навчитися писати програми для автоматизації завдань і заробляти кілька тисяч доларів на місяць? Це набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд. Вам не доведеться вчитися кілька років у вузі для придбання всіх необхідних навичок. Досить пройти наші DevOps / DevNet курси Харків. Та ще й не виходячи з дому! Адже у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Зараз багато хто знає про те, що існують курси підвищення кваліфікації DevOps / DevNet Харків. Але не всі розуміють, чим саме займаються фахівці з програмованих мереж і систем. У нас же ви зможете спершу отримати повне розуміння професії і спробувати себе в ролі фахівця з DevOps / DevNet, а вже потім починати тривале навчання.

Програма курсу

Наші DevOps / DevNet курси підвищення кваліфікації Харків розраховані всього на два місяці. За цей час ви отримаєте безліч корисних навичок, а також прокачаєте необхідні для роботи особистісні якості. Ми допоможемо вам не тільки освоїти нову професію, а й знайти роботу в престижній компанії. І все це ви зможете зробити за максимально короткий термін.

Зокрема, ви дізнаєтеся про особливості програмування інструментів автоматизації. Вам відомо, що сфера DevOps / DevNet об'єднує в собі безліч різних напрямів:

  • мережеві технології;
  • програмування;
  • системне адміністрування.

Вам не потрібно бути експертом в цих областях, досить мати уявлення про особливості роботи з різними інструментами.

Наприклад, одним із завдань фахівця з програмованих мереж і система може бути автоматизація роботи мережевих пристроїв. Для цього вам буде потрібно написати невелику програму, яка зможе самостійно здійснювати прості настройки. Навчитися писати такий код можна всього за годину.

Приходьте на наші онлайн-лекції і переконайтеся самі в тому, наскільки просто вчитися. Наші інструктори допоможуть вам на кожному етапі отримання нової спеціальності. Також ми допомагаємо підвищити кваліфікацію тим фахівцям, які вже почали свій шлях в ІТ і хочуть заробляти в кілька разів більше.

Додаткова інформація

Якщо ж ви не впевнені в тому, чим хочете займатися в майбутньому, то і з цим ми будемо раді вам допомогти. Адже Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові може запропонувати велику кількість різних навчальних програм. І всі вони допоможуть вам стати успішними фахівцями в сфері ІТ. Просто зв'яжіться з нами будь-яким зручним способом і почни будувати свою кар'єру.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.