Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Огляд та тестування коду



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

А ви вже вивчили Python і можете похвалитися зарплатою в кілька тисяч доларів на місяць? Якщо немає, то саме час почати навчання. Наші онлайн курси Cisco DevOps / DevNet Харків допоможуть вам всього за кілька місяців отримати нову професію. До того ж, у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна ціль

Зараз все більше популярності набирає професія фахівця з програмованим мереж і систем. Для її освоєння дуже важливо знати Python. І тому ми хочемо допомогти вам вивчити цю мову програмування. Новий онлайн курси підвищення кваліфікації DevOps / DevNet Харків допоможе швидко отримати всі необхідні знання для працевлаштування.

Програма курсу

Ви знаєте, що Python є одним з найпопулярніших і значущих мов програмування? Багатьом компаніям він подобається саме тому, що його дуже просто освоїти. Однак, як і в будь-який інший сфері, тут важливо знайти підходящого інструктора. Тому що навіть найпростіші знання можуть здатися не досліджуваними, якщо немає хорошого наставника. Але ми допоможемо вам отримати всі найважливіші знання і навички, щоб мати можливість працювати з Python.

Більш того, ми познайомимо вас з ком'юніті Python, де фахівці допомагають один одному освоїтися. Це дуже важлива середовище, яке допомагає як початківцям, так і просунутим програмістам. В першу чергу там ви зможете дізнатися, як працювати з самими корисними інструментами для написання програмного коду. Зокрема, освоїте Python Unit Test. Цей інструмент необхідний для того, щоб:

  • проводити автоматичне тестування коду;
  • використовувати різні шаблони при перевірці;
  • систематизувати внесення змін і доповнень.

Якщо ви закінчите DevOps / DevNet онлайн курси підвищення кваліфікації Харків, то зможете влаштуватися на роботу в будь-яку велику компанію. Адже там в першу чергу цінують актуальні знання і вміння застосовувати їх на практиці. І саме з цим ми будемо раді допомогти вам.

Додаткова інформація

Ми розуміємо, що не всіх цікавить програмування. Хтось хоче отримати більш просту професію в ІТ. І Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові знає, як допомогти таким учням. У нас є програми, які можна пройти всього за кілька тижнів. Вони допоможуть вам отримати дистанційну роботу і почати заробляти в сфері ІТ. Для цього вам буде потрібно тільки виділити час на навчання і зосередитися на отриманні знань. Але ми впевнені, що ви впораєтеся з таким завданням! Адже вона допомагає вам реалізувати свої найсміливіші цілі в плані кар'єри і заробітку.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.