Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Розуміння і використання API



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Нові DevOps / DevNet курси Cisco Харків допоможуть вам навчитися автоматизації при роботі з веб-сервісами. Наші інструктори розкажуть про особливості створення запитів REST API через HTTPS для посилення безпеки з'єднання. При цьому вам не потрібно приходити на заняття особисто, адже ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Зараз все більше компаній хочуть бачити у лавах своїх фахівців того, хто знає багато про автоматизацію. Тому що спеціальність експерта з програмованих мереж і систем передбачає велику кількість знань у різних областях. І наш DevOps / DevNet завантажити курс Харків допомагає вам отримати всі необхідні знання у цій сфері.

Програма курсу

Якщо вам набридло отримувати невелику зарплату, то курси DevOps / DevNet інженер Харків допоможуть освоїти нову професію. Це набагато простіше, ніж було раніше, адже зробити це ви зможете всього за кілька місяців. Більш того, вам не доведеться ходити на пари до вузу, оскільки ми пропонуємо дистанційне навчання. Все, що вам потрібно для отримання корисних знань — це можливість присвячувати навчанню лише дві години на день. До того ж, ми підтримуємо студентів, які хочуть займатися за індивідуальним графіком. Чи готові пройти програму всього курсу за два тижні? Ми вам допоможемо!

Новий курс познайомить вас з наступними поняттями в галузі програмованих мереж і систем:

  • що з себе представляє API;
  • як налаштувати REST;
  • особливості безпеки з HTTPS.

Ну а якщо у вас є бажання більш поглиблено вивчити автоматизацію, то ми раді запропонувати навчання для підвищення кваліфікації. Ми не будемо розповідати про те, навіщо досвідченим фахівцям навчання, адже кожен експерт знає, що набагато простіше і швидше отримати структуровані знання, ніж витрачати час на підготовку самостійно. Більш того, наше навчання допомагає отримати міжнародний сертифікат в області програмованих мереж і систем.

Додаткова інформація

Для тих, хто ще не визначився з новою професією, Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові пропонує безліч інших варіантів курсів. Зв'яжіться з нами будь-яким зручним способом, і ми допоможемо вам вибрати напрямок, яке відповідає вашим інтересам і навичкам, а також допоможе розкрити ваші таланти. Чи готові стати успішним фахівцем у сфері інформаційних технологій? Тоді не втрачайте час дарма!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.