Cisco, мережна академія

Cisco DevOps/DevNet Associate: Введення в API



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Хочете дізнатися про те, як правильно працювати з інтерфейсами прикладного програмування? Для цього вам достатньо витратити невелику кількість вашого часу і записатися на курси DevOps / DevNet Харків. Наш інструктор зможе розповісти вам все про API. Більш того, вам не доведеться відвідувати заняття особисто, тому що ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Зараз усі, хто хоче заробити грошей, реалізують себе в ІТ. Ми пропонуємо вам вчинити так само, тим більше, що в цій сфері безліч різних професій. Ну а наш DevOps / DevNet курс скачати торрент Харків допомагає вам стати успішним фахівцем з програмованих мереж і систем, зарплата якого починається від декількох тисяч доларів.

Програма курсу

Багато хто з нас хоче отримувати більшу зарплату і займатися улюбленою справою. Сфера ІТ — це найпростіший спосіб отримати роботу мрії. Адже ви можете обрати галузь, яка найкраще відображає ваші інтереси і прагнення. Наприклад, ви можете стати фахівцем з програмованих мереж і систем. Це відмінна робота для тих, хто хоче стати незамінним фахівцем у великій компанії. Адже саме ці співробітники допомагають корпораціям бути успішними і отримувати прибуток в наш час розквіту цифрових технологій.

Щоб зрозуміти, чим саме займається фахівець з програмованих мереж і систем, досить відвідати вступний DevOps / DevNet курс Харків. Там ви дізнаєтеся не тільки про особливості професії, а й зможете перевірити на практиці, наскільки вам буде цікава подібна робота. Головна перевага дистанційного навчання — це можливість на практиці дізнатися, чим саме займається кожен фахівець в ІТ. А вже потім робити вибір і почати повноцінне навчання. Але і воно не триватиме довго. Зараз вивчити професію фахівця з програмованим мереж і систем можна всього за кілька місяців. При цьому вчитися ви будете вдома або навіть по дорозі в транспорті.

На найближчому занятті інструктор розповість вам про те, що з себе представляють інтерфейси прикладного програмування або API. Ви дізнаєтеся, як вони надають платформу для додатків. А також, як з їх допомогою можна спілкуватися з будь-якою програмою. Зараз API-інтерфейси дуже поширені. І ті, хто вміє з ними працювати, отримують високі зарплати.

Також в рамках навчання ви дізнаєтеся:

  • як програмувати мережі;
  • що таке автоматизація;
  • які особливості є у програмування систем.

Ми допоможемо вам отримати всі ці знання як в теорії, так і перевірити їх на практиці.

Додаткова інформація

Зараз Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові пропонує більше двадцяти різних програм навчання. Обирайте ту, що буде вам до смаку, і почніть рух до своєї мети. Реалізуйте себе в ІТ!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.