Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Архітектурні стилі API



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо ви хочете глибше проникнути в теорію взаємодії програм і зрозуміти, що таке API, то записуйтеся на DevOps / DevNet курси Одеса. Наші інструктори розкажуть вам не тільки про архітектурні вірші API, але і в цілому допоможуть отримати фундаментальну базу знань, які в майбутньому допоможуть вам заробляти від кількох тисяч доларів на місяць в ІТ. До того ж, ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наш новий курси підвищення кваліфікації DevOps / DevNet Одеса спрямований на докладне вивчення теми API. Він включає в себе безліч підрозділів, які допоможуть вам краще зрозуміти особливості взаємодії програмного забезпечення між собою. ба більше, саме наше навчання виявиться корисним для всіх, кому цікаво почати свій розвиток в програмованих мережах і системах.

Програма курсу

Ви знаєте, як програми взаємодіють між собою? Частково їх можна порівняти з двома іноземцями, які не розуміють мови один одного. Але двом іноземцям може допомогти перекладач. І саме в цій ролі виступає API, який також називається програмним інтерфейсом додатків. За допомогою API можна налаштувати взаємодію практично будь-якого програмного забезпечення. Більш того, автоматизувати його роботу. Саме цим і займаються фахівці з програмованих мереж і систем.

Зі свого боку, API має архітектуру, яка здійснює безпосередню взаємодію. І існує кілька архітектурних стилів, які мають свій функціонал і особливості. Найчастіше використовують такі:

  • RPC;
  • SOAP;
  • GraphQL;
  • REST.

Кожен архітектурний стиль має якісь переваги. Але поки ви не спробуєте попрацювати з кожним з них, ви не зрозумієте, який підходить для вирішення конкретних завдань. І тому наші DevOps / DevNet курси підвищення кваліфікації Одеса пропонують пройти комплексне навчання. Воно допомагає вам отримати необхідні знання для роботи з API. До того ж, знаючи особливості архітектурних стилів API, ви зможете наблизитися до своєї мети — отримання високооплачуваної роботи в ІТ.

Додаткова інформація

Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі буде рада вітати студентів, які хочуть отримати нову престижну професію. У нас ви можете отримати не тільки спеціальність з програмованих мереж і систем, але і багато інших. До того ж, ми пропонуємо і навчання з нуля, а також підвищення кваліфікації для кожного. Чекаємо вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.