Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Введення в REST API



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Чи готові ви стати частиною дивовижного світу інформаційних технологій і зробити свій внесок у майбутнє? Тоді пора записуватися на онлайн курси Cisco DevOps / DevNet Одеса, які допоможуть вам отримати цікаву і високооплачувану професію. Почніть свою історію в світі ІТ просто зараз. Адже для цього навіть не потрібно виходити з дому, тому що ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Якщо ви цікавитеся темою API, то напевно вже познайомилися зі сферою інформаційних технологій. Це дуже велика область, яка розвивається з кожним днем. Ще двадцять років тому айтішників було вкрай мало, а зараз величезний відсоток населення планети так чи інакше задіяний в ІТ. А наші онлайн курси підвищення кваліфікації DevOps / DevNet Одеса допоможуть вам здобути освіту, яке котирується в усьому світі.

Програма курсу

Зараз всі звикли до того, що кожен день потрібно використовувати безліч різних програм. Навіть коли ви просто завантажуєте операційну систему, вона підключається до різних програм. Однак кожна програма написана на своїй мові, і для повноцінної взаємодії ПО потрібна додаткова допомога. Саме цим і займається API. Інтерфейс прикладного програмування допомагає різним службам взаємодіяти між собою.

Що ж таке REST API? Зараз ви читаєте цей текст з екрана вашого пристрою. Щоб відобразити для вас сторінку, пристрій підключається до різних веб-сервісів і отримує від них відповіді. Обмін цими повідомленнями також проходить API. На сьогодні однією з найпопулярніших архітектурних стилів веб-API є REST. Саме він дозволяє веб-сервісів взаємодіяти з вашими обчислювальними пристроями.

Наші DevOps / DevNet онлайн курси підвищення кваліфікації Одеса допоможуть вам отримати відповіді на такі питання:

  • що таке API;
  • навіщо потрібен веб-API;
  • як використовувати REST API.

Також ви зможете зрозуміти, як саме стати експертом у галузі програмованих мереж і систем, а також навчитися розбиратися в особливостях автоматизації. Чекаємо вас на заняттях!

Додаткова інформація

Ми знаємо, що саме в сфері ІТ можна заробити по-справжньому хороші гроші і, при цьому, отримати цікаву професію. Саме тому Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі пропонує вам пройти дистанційне навчання, яке допомагає стати успішним фахівцем. Особливо зараз популярні програмовані мережі і системи, тож чому б не отримати цю актуальну спеціальність за короткий термін?

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.