Cisco, мережна академія

Cisco DevOps/DevNet Associate: обмеження частоти запитів до API



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Хочете навчитися підвищувати безпеку свого API? Приходьте на DevOps / DevNet курси Cisco Одеса, де наш інструктор докладно розповість про всі особливості інтерфейсу прикладного програмування. Причому вам не доведеться йти за знаннями далеко, адже ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Ми знаємо, що кожному хочеться отримати цікаву, високооплачувану і затребувану професію, яка довгі роки буде приносити дохід. А тому відкрили новий DevOps / DevNet завантажити курс Одеса. Закінчивши навчання за нашою програмою, ви станете кваліфікованим фахівцем з програмованих мереж і систем.

Програма курсу

Якщо ви хоч трохи розбираєтеся в сучасних інформаційних технологіях, то напевно знаєте, яку важливу роль в них відіграють API. Без цих спеціалізованих систем ми не могли б використовувати наше програмне забезпечення і отримувати доступ до різних ресурсів в мережі. Однак, кожна система має потребу в захисті. І насамперед тому, що хакери найчастіше нападають саме на центральні компоненти будь-якого з'єднання.

Наші нові курси DevOps / DevNet інженер Одеса розповідають про те, що з себе представляє обмеження частоти запитів до API, а також, що саме можна з його допомогою зробити. Зокрема, пройшовши навчання у кваліфікованого інструктора, ви навчитеся:

  • збільшувати продуктивність API;
  • підвищувати рівень безпеки API;
  • налаштовувати масштабованість API.

Як не дивно, саме обмеження частоти запитів до API відповідає за всі перераховані вище особливості роботи з інтерфейсами прикладного програмування. І ви зможете навчитися все це налаштовувати не тільки в теорії. Наш онлайн-університет пропонує практику на реальному обладнанні. Вона допомагає вам отримати нові навички, які ви зможете додати в резюме.

На сьогоднішній день професія фахівця з програмованих мереж і систем є однією з найпрестижніших. А все тому, що практично в кожну велику компанію потрібен співробітник, який може допомогти налаштувати автоматизацію різних процесів. І, безумовно, якщо ви хочете працювати в сфері DevOps / DevNet, то вам не обійтися без повного розуміння особливостей настройки і роботи з API.

Додаткова інформація

А може ви хочете отримати іншу професію в сфері інформаційних технологій? Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі може вам допомогти! Адже у нас зібрані різні навчальні програми, які дозволяють стати затребуваним фахівцем з високою заробітною платою. Приходьте до нас, і ми допоможемо розкрити всі ваші таланти і навички.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.