Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Робота з Webhooks



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Хочете вивчити зручний інструмент для моніторингу особистої поштової веб-API? Тоді записуйтеся швидше на курси DevOps / DevNet Одеса, адже там ми розповідаємо про особливості роботи з Webhooks. На заняттях ви навчитеся застосовувати знання на віртуальній платформі. До того ж, вам не доведеться відвідувати заняття особисто, так як ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна ціль

Ми точно знаємо, що зараз світові потрібні фахівці в області програмованих мереж і систем. Більш того, з кожним роком попит на кваліфікованих співробітників тільки зростає. Тому ми пропонуємо вам пройти DevOps / DevNet курс скачати торрент Одеса, який готує до роботи в компаніях світового рівня. Ми допоможемо вам отримати міжнародний сертифікат і стати високооплачуваним фахівцем.

Програма курсу

Якщо ви сьогодні не вперше опинилися в інтернеті, то напевно чули про хакерів. Ці зловмисники постійно покращують свої інструменти. І зараз від їх загроз може постраждати (і страждає) 9 з 10 користувачів. А все тому, що хакери істотно поліпшили за останні роки свої інструменти. Ще кілька років тому вони полювали тільки за співробітниками великих компаній. Але тепер боти навчилися впроваджувати Майнер в самі звичайні комп'ютери користувачів. Найчастіше зіткнутися з хакерами можна при відвідуванні шкідливих сайтів, скачуванні файлів або відкритті листів в електронній пошті.

Як же від них захиститися? Не складно. Досить створити власну пошту на основі веб-API. З цим впоратися будь-який айтішник, у якого є деякі знання в програмуванні, системному адмініструванні та мережевих технологіях. Однак власну пошту також потрібно захистити додатково. І в даному випадку набагато ефективніше працюють методи на випередження. Зокрема, моніторинг всіх процесів, які відбуваються в веб-сервісі. Для цього можна використовувати Webhooks.

Цей зручний інструмент направляє дані про наступні зміни:

  • особистих даних користувачів;
  • статусів листів;
  • списку нових користувачів;
  • рахунки.

Важливо відзначити, що Webhooks надає всю необхідну інформацію відразу ж, тобто в реальному часі. А значить з його допомогою можна помітити проломи в системі безпеки поштового сервісу і усунути їх. Наш DevOps / DevNet курс Одеса допоможе вам вивчити всі особливості роботи з Webhooks.

Додаткова інформація

Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі буде рада бачити вас серед наших учнів. Приходьте до нас за найбільш актуальними і повними знаннями в сфері ІТ. Чекаємо вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.